#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Performansını zamana yayamadın, bi vardın bi yoktun.. Heh Riera forma girdi yapacak yapacak derken saç baş yoldurttun. Daha iyi olacak olacak

2.5 milyon euro alıyor maç yapmasa bile.

Asıl umutsuzluğa iten beni adamın hem fizik olarak iyi durumda olması hemde istekli olmasına rağmen bu kadar kötü oynaması.Neyseki yanındaki adama pas verebiliyor.Onu da yapamasa koca bir sıfır performansı.

Koseyi donen adam filminde ,milyon dolarlik essek mister 4 nal vardi ,bunun da ondan geri kalir yani yok

Sene başından beri söylüyoruz. Leş ötesi bir adam.

çok rahat bir adam kapı gibi sözleşmesi var heralde.

Asıl umutsuzluğa iten beni adamın hem fizik olarak iyi durumda olması hemde istekli olmasına rağmen bu kadar kötü oynaması.Neyseki yanındaki adama pas verebiliyor.Onu da yapamasa koca bir sıfır performansı.

bu da fenere gelen maldonada gibi tek özelliği yanındaki adama pas vermesi

Sabır gösterilmesi gerekir dedik eyvallah ama nereye kadar? Yıllık 2.7 m+ ekstralar alan bir oyuncudan bahsediyoruz.Sezon başından beri ne yaptı bunu düşünün bi.Yönetim ve hocamız en iyisini bilir tabi ama bu akşam anladım ki bu adamla ilgili ilginç bi durum var.İstesede olmuyor.İnşallah düzelir diyecem ama haftalar geçiyo.

başlığın riyera olarak değişmesini taleb ediyorum Türkçemize sahip çıkalım

Riera'dan beklentim vardı hep bu maçtan sonra o da kalmadı.. Riera'ya verilecek yıllık ücreti Turgut'un bonservisine ver al oynat daha çok fayda sağlar

kayseri maçından başka hiç bir iyi oynadığı maçı hatılamıyorum.

böyle devam ederse sezon sonu gönderilir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt