#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Tekniği orta düzeyde o nedenle iyi gibi görünüyor.bildiğiniz riera beyler..

ne emre ne riera asla kanatlarda olmaz..ama emre içte coşabilir..

Adam hiç oynatılmıyor ki yorum yapalım. Benim çok fazla beklentim olmadığı için; ilk haftalardaki alışma sürecini hesaba katmazsak oynadığı maçların hemen hemen çoğunda iyi oynadığını söyleyebilirim. Beklentim olsaydı eminim çok eleştirirdim. Tıpkı Kewell gibi... Kewell demişken, ilk senesini katmazsak Kewell da aynı bu şekilde oynuyordu. Tek artısı sempatik görünmesi ve taraftarın gönlünde yer tutmuş olmasıdır herhalde...

Biraz ışık var ama pek güvenemiyorum yinede..

Aslan :tiphat:

Bu adam bi kere Yunanistan hayat tarzına alışmış (günde 4saat çalışıp 2500 euro maaş alan memurları), fiesta, deniz,kum, güneş, akşamda meyhanede eğlenceyi düşünürsek Riera'dan çok fazla şey beklememiz yanlış olur. Bize sahaya çıktığı zaman tüm kalbiyle oynayacak, hedefleri olan, kulubu benimseyebilen futbolcular lazım.

Adam hiç oynatılmıyor ki yorum yapalım. Benim çok fazla beklentim olmadığı için; ilk haftalardaki alışma sürecini hesaba katmazsak oynadığı maçların hemen hemen çoğunda iyi oynadığını söyleyebilirim. Beklentim olsaydı eminim çok eleştirirdim. Tıpkı Kewell gibi... Kewell demişken, ilk senesini katmazsak Kewell da aynı bu şekilde oynuyordu. Tek artısı sempatik görünmesi ve taraftarın gönlünde yer tutmuş olmasıdır herhalde...

Bence abartıyorsun Adem Kewell'ın gösterdiği performansın yarısını bile göstermedi bence.

kewel oynadığı her maçta bir şekil skora katkı yapıyordu avrupa maçları dahil

Oynadığı zamanlarda bence fena oynamıyor.Klas bir oyuncu, oyunun sıkıştığı anlarda yeteneğiyle iş yapabilir.Kazım'dan daha faydalı olur diye düşünüyorum .Bence sağda Emre, solda Riera oynamalı.

Süper oynadı.Golle moral bulmuştur.Tebrikler.

Helal olsun.

Oyununda Çağlar'ın da etkisi var.Çok yardımcı oldu Riera'ya.

la ne süperi yahu, nasıl izlediniz olm maçı? hiçbir fark göremedim ben. iki üç hareketi var onlar da olsun, ankaragücü lan rakip.

Messi yanında halt etmiş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt