#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

ankaragücü'nün a2 takımına karşı iyi oynadı diye herkes övmüş. ulan sabri arapas attı be bırakında riera da gol ve asist yapsın bu maçta. adam bizden 3 m alıyor birde gerçekten yazık. tabi bunu şuana kadar ki performansına göre söylüyorum. bundan sonra yardırırsa sonuna kadar helal olsun aldığı paralar lakin benim pek bir ümidim yok.

Riera, en önemli özelliği zeki ve teknik bir futbolcu oluşu. İspanyol olması, Milli takım tecrübeleri vs. ise ona paslaşmayı, takım oyununu çok iyi öğreten, belkide takımdaki bütün futbolculara oranla takım oyununu çok daha iyi biliyor olması muhtemel.

Ancak, yaşı gereği olabilir, oyun yapısı gereği olabilir, belki kondisyon yetersizliği falandır bilemiyorum, ama bu adam kanat oyuncusu değil. Yani en azından artık değil. Bu adam Emre gibi, Engin gibi serbest oynayacak, ön orta saha oyuncusudur.

iyi oynadi. bursaspora karsi ayni performansi göstermesi dilegiyle.

golden sora çocuk gibi sevindi:D dikkat ettim de o gol atınca melo ufa kulübeden çıkıp deli gibi sevindiler...yabancılarla falan arası baya iyi...keşke iyi olsa da emre çolakla kanatları paylaşsalar,kazımda 18e giremese.

Liverpool'daki Riera ile arasında hala dağlar okyanuslar var.

4 golun 3ne direk katki sagladi. bisey yapmamis gibi gorunsede yapiyo iste. ama yeterli degil. az daha yuksel reis

Kendine gelmesi açısından golü önemliydi.

Riere teknik kabiliyeti ve oyun bilgisi cok iyi bir oyuncu ancak o da kazim gibi biraz umursamaz bir futbolcu. Kendini biraz olsa bu takima adasa cok isler yapabilir. Kewell'dan cok daha fazlasini verebilir. Ancak gercekten isteyip calismasi lazim!

İlk 11'de oynama vakti geldi.

Play Off'larda çok ümitliyim

1 gram katkı vermeyecek bir oyuncu hala umudu olanlar yada 3. lig seviyesindeki ankaragücü maçıyla umutlananlar hayal dünyasında yaşıyorular

Israr edilirse meyveleri toplanacaktır. Burda da birçok kişi lafını yemek zorunda kalacak..

Aldığı parayla,verdiği performansın ölçümü dışında,iyiydi bence.Sürekli o kanattan pozisyonlara girdik.

ilk yari iyi oynadi. özellikle o spikerlerin abarttigi ortada cok güzel düsündü.

tekrarini izlerseniz, ön direge kosu yapan sercan'in ofsaytta oldugunu göreceksiniz.

o yüzden ona atmayip arka direge yolladi topu, emre yetisemedi.

tabi ben yanlis görmüs olabilirim :D

edit: ikinci yari herseyi batirdi

bu adamdan hiçbir şey olmaz nasıl iyi oynuyor deniliyor anlamıyorum sol kanat oynuyor bu adam. aydın a saydıranlar aydından fazla yaptığı tek şeyi söylesin. aydın daha hızlı hatta. takımı hep 10 kişi oynatıyor.

Ne desek bos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt