#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

liverpoolun cokusunu simdi daha iyi anliyorum.

Haklisiniz Kilcik bey, Liverpool'un Riera gibi bir yetenekten olmasi cok buyuk bir kayipti gercekten
2ev673a.gif

buradan Riera reyise sesleniyorum; Bastard'lik yapma Albert kardas L'pool'da oynadigin futbolun en azindan yarisini burada oyna. Güiza reyis sana yanlis anlatmis Türkiye'yi :yenieek:

Adam iyi , hatası yok ama olmuyor pozisyonu mu uymuyor sıkışıyor mu şansı mı yok bilemiyorum.

bonservise para verme böyle bitik adamlara senelik 4 milyon ver daha iyi mantık başkan

Pek üstünde durmaya gerek yok gibi..

Bugun de uzerıne dusenı yaptı. sacmaladı sahada sonra cıktı.bravo !

ilk 15 dakika acaba dedim kendi kendime ama ondan sonra normal haline döndü ve ölü taklidi yaptı her zamanki gibi.

Arastırmadan nedir ne degildir sorup sorusturmadan son dakika transferi yaparsan böyle cıkmaması anormal durup yani suanda hersey normal riera icin

Galatasaray tarihinin en kötü 11i yazılsa kesin olarak yer bulur kendisine...

Defol git ulan!

Birde buralarda Culio'dan cok daha iyi futbolcu diyen arkadas vardi. Etmeyin, adam rezil. Macta bir kere adam eksiltigi an bir mucizedir. Ortalari fena degil ama artik o pozisyona ancak bastirdigimiz zaman giriyor ve attaga giderken onun kanadini ancak en son noktada aradigimiz zamanda. Emre sol kanat oynamasi lazim ve artik sag kanatta Yigit ile baslanmasi lazim. Emre sag kanatta islemiyor, Riera hic bir yerde islemiyor...tek cozum budur.

LESH!!!!! Böyle bir oyunucuyu kim getirdiyse Allahindan bulsun !

Culio kalsaydı keşke.Hem oyun anlamında hem maddi anlamda daha iyi olurdu.

Lesh Albert Riera.

Slow motion futbol oynuyor arkadaş. Depar atamıyor yavaş tempoda koşuyor sadece. Yavaşlık o kadar içine işlemiş ki pas tercihleri şut tercihlerinde hep geç kalıyor yanlış tercihler veriyor. Hızı 0 olduğu halde adam geçmeye çalışıyor arkasındaki arkadaşta kendisinin sol bek kopyası olunca sol taraf olduğu gibi göçmüş oluyor.

riera için bizimle tartışanlar vardı ne yaptı bu adam geldiğinden beri bu kadar bedava para kazanılmaz ya marek heinzdan bile kötü çıktı

Riera oynamasında kim oynasın adammı aldılar.Lesh oglu lesh.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt