#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Ben begendim.Bakmak lazim,böyle devam ederse sezon sonuna kadar Riera´yi solbekte oynatirim.

Belki arkada hatalar yapar,aciklar birakir,ama ben herzaman önde iyi isler yapan bekleri begenirim.Zaaten oyun zekasiyla,teknigiyle fazla sorun yasamaz.Ujfa biraz daha dikkatli oynar,bu kadar basit.

Kac senedir calim atip assist veren sol bek görmedim bizde.

iyi olmaz bence, cok riskli olur yani

macin skoruna göre birselyer yaparsa ok derim ama hakan yada caglar biri oynayacak durumunda olursa, gerek yok bu riske

Risk demek Hakan Balta demek,Amrabat ve Troisi gibi kanat oyuncularina karsi sorun yasamadi,q7 ve simao'ya da yasamaz.

belli olmaz, bjk maci öncesi mersine karsi birde görseydik rierayi, sol bekte keske, cezali duruma düsmeseydi keisn oynatirdi hoca onu sol bekte

Aynen mersin macinda da oynasaydi bjk ya karsi da oynardi.

Buyuk ihtimalle Balta oynar bjk ya karsi,ben Riera'nin oynamasini isterim.

hilbert örneği gibi olur mu acaba? inşallah iyi oynar da sezon sonuna kadar sol bek sıkıntısı yaşamayız.

bu maç hariç önceki maçlarda verilen şansları hiç iyi kullanamadı.Kesinlikle oyun zekası çok iyi ama pratikte tam uygulayamıyor.

Dun iyi oynadi..........belki cikasa cikar....BEN BEKLIYORUM :D :D

:sgr:

Hakan'dan daha iyi oynadığına ben de katılıyorum ama lanet 6+2 kuralı olduğu sürece o kanatta sezon sonuna kadar Hakan'a mahkumuz.Çağlar'ı alternatif olarak görmüyorum bile, çıkıp oynamadan fikir sahibi olmamız olanaksız.Sezon sonunda Sabri(ki çok sevdiğim halde),Hakan,Servet,Gökhan Zan,Serkan Kurtuluş'la birlikte gitmesi gereken bir oyuncu Çağlar.

Riera her ileri çıktığında Ujfalusi onun boşalttığı alanı doldurdu,Semih'le birlikte çok efor sarfettiler birbirlerinin boşluğunu doldurmak için, bu biraz riskli.Eboue ve Baros sağlam olduğu sürece her türlü onları takımda görmek isterim.Ne yazık ki kontenjana takılacak adam yine Riera... Hakan çok şanslı bir adam!

Yeni solbekimiz inşallah.Hakandan 10 kat daha iyi oynıycağını iddaa etmiştim yanılmadım.Rieranın yaptığı asisti hakan bu sezon hiç yapmadı ayrıca sol bek olmamasına rağmen Balta gibi arkaya hiç adam kaçırmadı savunmadada iyiydi.

solbek'te iyi olacagını mac topiginde mactan once soylemistim- "ben demistim" yeani... fakat sol bek'e monte etmeyi falan dusunmeyin, o bolgede oynamaya devam ederse cıkaracagı iyi mac sayısı 2'dir en fazla.

Sabri'nin sağ bek versiyonu olur, sol bekte.

derbide quaresmayi rezil ederse 5 sene sol bek sorunumuz olmaz :D

sag acikta hic degilde ama sol bekte süper oynadi tam sol bek bulduk derken cezali düstü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt