#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Abi solbek de bu adam naptı bu kadarda övülüyor anlamadım.Övülmesinin tek nedeni yaptığı asist mi?Kayseri hep Sabri'nin kanattan geldi.Soldan gelmedilerki doğru düzgün.Neyi övülüyor bu kadar anlamadım.

Abi solbek de bu adam naptı bu kadarda övülüyor anlamadım.Övülmesinin tek nedeni yaptığı asist mi?Kayseri hep Sabri'nin kanattan geldi.Soldan gelmedilerki doğru düzgün.Neyi övülüyor bu kadar anlamadım.

Solbekin orta yapıp gol attırmasına alışlık değil taraftar ;)

Hakan Balta'nın 2 senedir yapamadığı şeyi yaptı.

Not: Hakan Balta en son isabetli ortasını 18 Şubat 2010 tarihinde oynanan Atletico Madrid maçında yapmıştı..

Baltadan daha iyi oyun okuyo ve ileri çıkışları flan yerinde , ama yinede sol bek değil !! Malesef milli takımın gelecekteki sol bekini Özgür Çek' i Fenere kaptırdık , almama nedenimizde çok saçma bütün takımlar hücüm etti Ankaragücü oynucularına bir tek biz almadık ama bize bu dürüstlük çok pahalıya patlıcak ilerde !!

Hilbert Beşiktaş'a sağ kanat olarak gelip Riera gibi hiçbir varlık göstermemiş ancak sağ bekte çok etkili oynamıştı..Riera'da Hilbert tarzı içeriye iyi ortalar yapabiliyor..Kanat oynadığı zaman adam eksiltme özelliği iyi olmadığı için verim alamadık..Ama sol bekte dikiş tuturabilir..Sadece etkilli bir orta açtığı için değil kademeleri de iyidi..

kalsin abi sol bekte, baros zaten oynayamaz artik kolay kolay. kontenjan sıkıntısı olmaz yani.

Riera Aralık Ocak döneminde formunu yükseltti bence, takıma ısınmaya başlıyor gibi. Assist yönüyle 10-15 assisti bulur lig bitene kadar...

Kayserispor'a karşı abartılmış performansından dolayı sol beke alternatif olabileceği fikri bir tarafa, Hilbert ile Riera'yı bir tutup, benzer dönüşümü bu oyuncu da görmeyi istemek bir hezeyanın sonucudur. Hilbert'in futbol yapısında, mücadele, hırs ve fiziksel dayanıklılık ön plana çıkar. Sağ bekte kısmen iyi performans göstermesinin sebebi de bundan ileri gelir. Riera ise tam tersi, kariyeri ile beraber mücadele hırsı dibe vurmuş, dayanıklılığı olmayan güçsüz bir oyuncudur ve herşeyden ötesi savunma yapmaktan hoşlanmıyor. Çoğu kişi Hakan Baltayı beğenmiyor olabilir, daha aktif bir sol bek beklentisi olabilir, ama bu isteği Riera ile karşılamaya çalışmak yılana sarılmak ile eşdeğer bir durum.

Sol bek performansı hepimizi etkilemiş olabilir. Nedeni Riera'nın orada çok iyi olduğundan dolayı değil, Hakan Baltanın orada çok kötü olduğundan. Kayseri maçında ben solbek oynasam yine beğenecektiniz. Sol bek hakkımızı illa yabancıdan kullanacaksak, piyasada iş yapabilecek 1710461401270149 tane sol bek buluruz.

Riera solbek ahım şahım oynamadı abartmayalım.Kayseri o taraftan gelmedi doğru düzgün,bi kere geldiler sarıyı yedi Riera.Sol bek falan olmaz Riera'dan.

Kayseri bizim sol kanadımızdan gelmedi diye Riera niye iyi oynamış sayılmıyor? Gelseydi kötü oynacağının garantisini kim veriyor? Yıllardır rakipler hiç aksatmadan hep sol kanadımızdan geldiler de mi Hakan Balta'nın bir tane asistini göremedik?

Onu bunu bilmem kimse maval okumasın, ilk maçında gayet güzel oynadı Riera sol bekte. Kötü oynayacağı güne kadar da devam etmelidir sol bekte. Rakip sol kanadımızdan atak yaptığı gün bakarız yine, kötüyse oynamaz birdaha, fakat son maçtan sonra kesinlikle devam etmeli bu mevkide.

Lan sanki Hilbert çok iyi oynuyor.Övdüğünüz adamın sağ bek ile alakası yok.BJK ilk fırsatta yollar

Benim şahsi görüşüm bu..Faith Hoca da Riera'nın sol bekteki performansını benim gibi beğendi..Kayserispor o bölgeden fazla bastıramadı ama sağdan gelen orta ve bindirmelerde kademelere de iyi girdi..Umarım o mevkide dikiş tutturur...

Topu ayağına aldığında rahatlıyorum.

Hep oynamalı,kötüde oynasa da oynamalı.

Bir şeyleri bilerek oynuyor en azından.

Şahane oynadı harbiden bravo:ka21:

Şu hayvani şutlarından birini gol olarak görsek keşke, iyiydi bugün

Mükemmel oynamasan da iyiydin. Üzerine düşeni fazlasıyla yaptın. Topu kayarak Toraman'ın önünden taç çizgisinden alman gerçekten ne kadar önemsediğini gösteriyor. :016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt