#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Hani futbolcularımıza kötü söz etsek formamızı giydikleri için saygısızlık oluyo ya , bu adama sövsende bişey olmaz cünkü bu adam ne futbolcu nede Galatasaray takımında ;)

Yav, daha yeni Arama-sistemiyle cikarmak istedim bir iki post ama bulamadim nedense. Burda, hemde moderator olarak :), bu adami oven, Liverpool hikayeleri, Ispanya milli takim hikayelerine, dayanan bir arkadas varda. Bana guluyordu Culio'yu bu futbola hakaret oyuncudan ustun gordugum icin. Nerde o arkadas ya? O arkadasa gulup, bizim halimize agliyorum az kaldi. Rezalet Riera. Taraftar niye isliklamadi anlamis degilim.

bu avarele 1-2 milyon euro demiyorum, 1-2 milyon tl verecek enayi bulursak büyük iş başarmış oluruz.

ne vardı clio gibi adamı gönderip sahada casper gibi dolaşan reirayı almak cidden bu sezonun enbuyuk transfer hatası

hayatımda gördüğüm en kötü sol kanat oyuncusu

zamanında lutu diye bir oyuncu gelmişti gs ye 96 sezonu sanırım aynen buda lutu gibi inanılmaz derecede kötü

benim gördüğüm son maçta sol kanat oynamadı sanki? fatih hoca onu bir süre sağda kullandı amr gibi... sonrasını hatırlamıyorum zaten gözükmedi fazla.

Sivas maçı karşısında oynadığımız sistem, bu gibi adamların oynayamadığı sistemlerden.

Ha bu adamın oynayacağı sistemi, de oynamayız.O yüzden niye alındığını anlamış değilim.Alınmadan önce de demiştim bu adam klasik sol ayaklı futbolcudur diye.

Eğer bu gibi adamları kullanabilecek bir taktik ile oynamıyorsan.Böyle adamları almayacaksın ki, hem sana hem de adama yazık olmasın.

Yav, daha yeni Arama-sistemiyle cikarmak istedim bir iki post ama bulamadim nedense. Burda, hemde moderator olarak :), bu adami oven, Liverpool hikayeleri, Ispanya milli takim hikayelerine, dayanan bir arkadas varda. Bana guluyordu Culio'yu bu futbola hakaret oyuncudan ustun gordugum icin. Nerde o arkadas ya? O arkadasa gulup, bizim halimize agliyorum az kaldi. Rezalet Riera. Taraftar niye isliklamadi anlamis degilim.

kafasinin icinde isleyen bir beyin oldugundan

bu adam sadece son 15 oyuna girecek yani maç bizim lehimize olduğu zamanlarda

Rica ediyorum. Geçmişin çok iyi evet. ancak yok yani. Ha Sercan ha sen. M.Sarp daha çok katkı veriyordu yahu skor olarak:)

Şimdiden bi Rus klübüne falan kakalama çalışmasına başlayalım.

belki haftalar geçtikce düzelir diyodum ama gördümki aynı yerinde sayıyo sezon sonunda gidenlerin başında olur diye tahmin ediyorum

bi iyi üc kötü bi iyi üc kötü bi iyi üc kötü

diye diye sezonu bitirdik, olmadi riera

insallah isteyen bir kulüp buluruz

insallah keriz bir kulüp buluruz da alirlar

yoksa bu yeteneksizi alan yönetici karsilasin maasini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt