#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

albert rierradan defans oyuncusu yaratmak,fatih hocanın düştüğü duruma bak ,yönetimin transfer anlayışı fevkalde.

birde bu kadro yeter,diyen başgan bence fatih hocan özür dilemeli.

simdi bakiyorsun maca iyi oynamis gibi duruyor ama yedigimiz ilk golde riera brakmis adami selcuka, duruyor

ikinci golde bakiyorsun, ofsayti bozan biri var, kim diye bakiyorsun, riera.

hadi bozdun, itiraz edicegine yetis adama, rahat sut cekmesin...

neyse...

2 goldede az cok imzasi var, olmadi bence.

simdi birde caglari denesek

Nasıl iyi olabilir ya rierra aklım almıyor.ilk golde adam kaçıran ikinci'de ofsaytı bozan rierra.ama adama kızamam.çünkü bunlar iki antremanda öğrenilcek şeyler değil.altyapıda öğreniliyor.bir bek nerde durur nerde kademeye girer nerde stoperi izler ?hocaya kızamam.fatih hocanın elinde alba vardı da hoca mı oynatmadı?suçlu belli.yönetim. geçen seneki kısıtlı kadroyla takımı şampiyon yapan hocaya bunu yapmamalılardı.biz iyi kapanmaktan başka bir hüneri olmayan takıma hem de kendi evimizde yenilecek takımmıyız.yazık vallaha çok yazık.adamların atağı yok ya.arkadaş iyi oyun iyi oyuncularla oynanıyor.iyi oyuncuları ya yetiştirirsin ya da paraya kıyıp alırsın.yok oyuncuya o kadar para verilmez yok takım içi dengeler,ne dengesi ya iyi oyuncu her zaman fazla kazanır.aldığı taktiği sahada uygulayamayan yeteneği kısıtlı oyunculardan oluşan takımın başına guardiola gelse kar etmez.mustafa sarplarla ayhanlar barışlarla rijakard gibi hocayı bitirdi geçen yönetim. iyi hoca alalım düşük bütçeyle transfer yapalım nasılsa hoca iyi,bir şeyler yapar.bu anlayış bitirmişti polatı.şimdi ki yönetim umarım ders alır.

Oynadigi futbol bes para etmez, kovun gitsin.

Ofansta fena değildide, defansta resmen rezaletti...

Hayatının 20 senesini forvet ve sol acık olarak geçirmiş bir adamı bek oynatmak nedir ?

ben sol acıkta oynamasını istiyorum.balta ile arkalı önlü hem defansif acıdan da iyi oluruz..

çok eleştiriyoruz ama beklentilerimiz çok olduğundan eleştiriyoruz rierayı amrabattan kat kat daha iyi en azından adam gibi orta açıyor adam eksiltiyor arada sol kanatta ısrar edilmeli

ulan sonunda bi adam akilli orta yapabilen sol bek gördüm ergün'den sonra.

Riera neden korner kullanmadı dün akşam, hiç anlam veremedim.Emre'den daha iyi bu konuda.

ofansta kesinlikle farkını hissettirdi. dengeli bir orta saha varken daha faydalı olabilir.

Bu adamın maç eksiğini gözden kaçırıyorsunuz.

cok iyi topcu, teknigi de cok ust duzey.

kendi mevkisini olmamasına ragmen de sırıtmadı bir iki kademe hatası dısında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt