#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defol git RİERA !!!!

Ne orta sahanın solunda katkı verebildin nede defansın solunda 3milyon euro yıllık alıyorsun sahada ne koşuyorsun ne mücadele ediyorsun .Ne aldığın parayı hak ediyorsun nede bu taraftarı.

Cevap: Defol git RİERA !!!!

hahaha bu ne patlama arkadas

sakin ol..:D

Cevap: Defol git RİERA !!!!

Riera´ya mi kestin faturayi? :) Valla ben Melo ve Burak´a daha cok kil oldum. Riera isini yapti bence

Cevap: #11 Albert Riera

gayet iyiydi kafa toplarında etkiliydi adam eksiltti içeri ortaları güzeldi selçuğa verdiği topuk pası gayet iyiydi.Daha ne yapabilir yani?

AYrıca çok fazla maç eksiği olmasına rağmen ne tempo sorunu yaşadı ne aşka birşey Maç ritmi yakalarsa ağlatır ligin anasını

gayet iyiydi kafa toplarında etkiliydi adam eksiltti içeri ortaları güzeldi selçuğa verdiği topuk pası gayet iyiydi.Daha ne yapabilir yani?

AYrıca çok fazla maç eksiği olmasına rağmen ne tempo sorunu yaşadı ne aşka birşey Maç ritmi yakalarsa ağlatır ligin anasını

maç eksiğinden çok defansif yanı sol bek olarak yetersizdi. en büyük avantajı sezon başı kampını kaçırmamış ve sistemin gerekliliklerini iyi biliyor olması

Evet Hakan Balta'nın hayatında vurmadığı kadar kafa topu aldı.

hakan'ın da defansı kötü riera'nın da.ama hakanın hücumu yok riera'nın hücumu var.yani riera kötünün iyisi.bu yüzden hakan yerine riera oynamalı hep.

riera doğal olarak sol bek oynamanın gereklerini özellikle savunmada yapamadı. yanlış yerde durdu vb. ilerde fena değildi çok net top kesti burağın kafasına altıpastan atamadı adam. balta oynasaydı ilk golü de ikinci golüde yemezdik. her neyse sol bek alamayan veya almayan yönetim , bu maçta rierayı sol bekte başlatan hatta elmandersiz çıkan terim bence hata yaptılar. trübünler taraftar göreini yaptı. koreografi tvde pek gösterilmedi anlaşılmadı belki de ben anlamadım. cl deki şansımız devam etsede ikincilik zor gibi.

bi sol bek almayıp riera'ya muhtaç bırakanlara yazıklar olsun

maç eksiğinden çok defansif yanı sol bek olarak yetersizdi. en büyük avantajı sezon başı kampını kaçırmamış ve sistemin gerekliliklerini iyi biliyor olması

öğrenebilir bence.Aynı hizada kalmak gibi şeyler kademe anlayışı bunları öğrenebilir her futbolcu oynayarak

ayrıca defansını da gayet beğendim ben.Felaket derecede kafa topu aldı hemde hiçbirini rakibe oynamadan direk topçularımızın önüne bıraktı.Sadece o değil arkaya kaçırdığı bir topta inanılmaz uzattı ayağını enfes bir top kaptı.Bir çalım yediğinde faul aldı ve diğerinde kademesine dany girdi.Gayet başarılı bir performans.Haftaya 11 başlamaması yazık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt