#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Gözle görülür bir yükseliş var.Sol beke de alışma aşamasını geçti artık baya baya oynuyor.En önemlisi aklıyla oynuyor,zor pozisyonda dar alanlardan çıkardığı toplar şahane.Böyle devam ederse formayı bırakmaz gibi :yenieek:

Takımdaki net olarak en teknik oyuncu, fizik eksikliğini artık aşamaz ama Amrabat ile uyum sağlarlarsa iyi bir sol kanat ikilisi oluştururlar böyle devam eder umarım.

müthiş teknıgı var sol ayagı raket gıbı,bıraz yavs ve mucadwele gücü zayıf ama acayıp zeki

savunma kısmını da hallediyo gibi varya acayip klass bi adam ya keyif alıyorum onun sakin paslarından çalımlarından sonun da sol bekimizi de kavustuk :D

Adamın klası var. Nerde oynarsa oynasın belli ediyor.

Geçen sezon da hemen kestirip atılmasaydı daha önceden faydalanmaya başlardık kendisinden.

Savunma anlamında pozisyon bilgisi yeterli olmadığından yani savunma orijinli bir oyuncu olmadığından sıkıntı yaşıyor ancak onu da istekli oyunuyla telafi etmeye çalışıyor.

Tecrübesi,tekniği, top kontrolü ondan sonuna kadar faydalanmamız gerektiğini gösteren özellikleri...

Sene başında gitmesini istediğim adamların başındaydı herkes gibi ama sol bekte hiç fena değil gerçekten ya ...

Savunma bilgisini biraz daha arttırabilirse baya yararlı olabilir gibi inşallah daha da iyi olur ...

bıraz suratı olsa mesala amrabatta yada aydındakı surat onda olsa gercketen tutulması ımkansız bı sool acık olur

atak yaparken sıkıntı yokta defansta bana göre çok açık veriyor kademe anlayışı sıfır zaten öyle bir beklentim yokta hani iyi oynuyor diyip solbek falan almazlarsa işte o zaman durum vahim :SS:

atak yaparken sıkıntı yokta defansta bana göre çok açık veriyor kademe anlayışı sıfır zaten öyle bir beklentim yokta hani iyi oynuyor diyip solbek falan almazlarsa işte o zaman durum vahim :SS:

Defansif anlamda birkaç adım öne gideceğini düşünüyorum oynaya oynaya bu sezonu çıkarır en kötü ihtimalle devre arasını çıkarır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt