#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

genel bazda konuştum ancak ofsayt konusundada hakan baltanın bi ton nane yediği maç var

Vurgulamak istediğim defansa uyum açısındna rieranın 3-4 maçta iyi bir aşama kaydettiği

Tamam da ona bakarsan her savunma oyuncusu bozar ofsaytı.Hakan Balta'da arada sırada ofsayt bozuyor ama Eboue,Ujfa,Semih falan da bozuyor.Riera'nıın zaten geride durduğuna pek şahit olamadık.Bi Braga maçında iş düştü biraz orada zaten hemen bocaladı.

kadroda sol bekte oynayacak en iyi isim mi emin değilim ama dün anladık ki FT kararını vermiş. Yabancı sayısı açısından mümkün olan her maç riera oynayacak sol bekte.

Riera'yı sol bek oynatacaksak ve kontejan bir şekilde ayarlanacaksa şöyle ilerde adam akıllı bi yabancı alalım baride stopere Ömer yada Serdar'dan birini alalım.

sol bekte oynayarak harika paslar verebilen adam.

Kac aydir soyluyorum, Riera'yi sol beke koyalim, 5 mac sabredelim diye.

Ama daha hala tam bir bek degil, daha iyi takimlara karai performansini da gormek lazim, Kayseri maci yaniltici olabilir.

biraktigi yerden devam ediyor, cok guzel oynadi bence.

Sol bek oynamasina ragmen iyi gøturuyor simdilik.

tekrar kanatta gørmek isterim riera'yi.

34 maçın 25-30'unda Andre Santos etkisi yapar çünkü defansa hiç iş düşmüyor.Şampiyonlar Ligi grubumuz da müsait.Sol bek oynamasına karşı çıkıyordum ancak savunmasına iş düşmediği sürece iyi hücum katkısı veriyor.Devam etsin,daha iyi olabilir.

Yıllardır Hakan Baltayı izleyen taraftarlar olarak rieranın defansif yönüne takılmamız anlamsız.Ne kadar kötü olabilirki?

Alıştı reis :yenieek:

Sağlam oynadı yine reis.

Bugün de iyiydi.Bizi Hakan dan kurtardığı için de ayrı bi teşekkürü haketti.

bana mi öyle geldi yoksa albertcik golde ofsayti mi bozdu, tam göremedim tekrari kacirdim ??

riera tecrübeli bi oyuncu ve gayet iyi : )

Büyük maçlarda sırıtabilir dikkatli düşünmek lazım.Ama bu ölçekte maçlarda şu ana kadar sırıtmadı.

Golde 10 m geride ofsaytı bozdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt