#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Muhteşem oynadı muhteşem sol yıllardaki en iyi sol bek performansımızı gösterdi.

golde hatası vardı ama beğenildğine göre no problem

affet reis hep böyle oyna

söylediklerimi geri aliyorum özür dilerim

:yenieek::yenieek::yenieek:

Mükemmeldi, çok soğukkanlıydı. En iyi maçı bu olabilir.

en iyisiydi bana göre cok sogukkanli ve istekli.

Ama birisi su Emre yi yollasin

Eyvallah Balta şu an kötü ama şu haliyle bile savunmada 10xRiera<Hakan.

F.Terşm büyük ihtimalle Manu maçında Hakan'ı oynatacak ve onu bitirecektir taraftarın gözünde hepten.

Yav he he ondan. Hakan'ın ne savunmasını görüyorsunuz ne göz var sizde anahtar deliği mübarek. Serdar Özkan bile Hakan'a karşı oynadığı topla bize transfer oldu.

Savunması Balta'dan kötü diyenlere hayret ediyorum Adam kaç tane top aldı. Balta'dan her alanda üstün.

en zekı oyuncumuz fızık kalıtesı olarak bıraz guclu olsa ,yada hızlı onde cok rahat kullanırız,defansta ıdare edıyor aklı ıle,yunanıstan ona yaramamış yatmıs orda resmen

ama toparlanıyor sol ayagı raket gıbı mubarek

Mükemmeldi, çok soğukkanlıydı. En iyi maçı bu olabilir.

yediğimiz gol hariç kusursuzdu

:SS:

Zaten üzerine o kadar çok yük düştü ki anlatamam.Adama maçta 1-2 kere iş düşüyor.Onlarda da sürekli hata yapıyor.Açın izleyin son yediğimiz gollerin hepsi.Riera'nın o kadar bariz hataları var ki.Sürekli adam kaçırıyor.Braga maçında 2 golde hatası var.Bugün ki golde hatası var.İBB maçında yenilen golde hatası var.Ama kimse hata demiyor es geçiliyor.Fakat Balta oynarken stoperlerin hatasını bile Balta'ya yükluyordunuz.

Maç içerisinde mükemmel yaptığı bir şey vardı da ben mi görmedim.Sadece güzel bir pas attı o kadar.Kaldı ki maçın başında çok çok büyük bir pas hatası da yaptı.Siz ne içip izliyorsunuz şu maçı anlamadım.

Valla gayet iyi oynuyor sol bekte, ama biraz maaşını indir be aga :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt