#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Maçın en iyisiydi :ayatollah:

:SS:

Zaten üzerine o kadar çok yük düştü ki anlatamam.Adama maçta 1-2 kere iş düşüyor.Onlarda da sürekli hata yapıyor.Açın izleyin son yediğimiz gollerin hepsi.Riera'nın o kadar bariz hataları var ki.Sürekli adam kaçırıyor.Braga maçında 2 golde hatası var.Bugün ki golde hatası var.İBB maçında yenilen golde hatası var.Ama kimse hata demiyor es geçiliyor.Fakat Balta oynarken stoperlerin hatasını bile Balta'ya yükluyordunuz.

Maç içerisinde mükemmel yaptığı bir şey vardı da ben mi görmedim.Sadece güzel bir pas attı o kadar.Kaldı ki maçın başında çok çok büyük bir pas hatası da yaptı.Siz ne içip izliyorsunuz şu maçı anlamadım.

Yavaş gel önce aga. Maçı gözle seyretmek farklı bir olay. Bak bakalım şu sayfadaki yorumlara. Bizde mi bi gariplik var sende mi he ?

Biz genele mi konuştuk. "Bu maçlık konuşuyoruz, bu maçlık değerlendiriyoruz" Banane önceki maçlardan? Defanstan kaç kere soğukkanlı şekilde adam çalımlayıp top çıkardığını unuttum, pardon da adamın hakkını da yedirmem.

Adama bak gelmiş adamı kötülemek için ya şurdan hatası var buradan hatası var önceki maçlarda, te Allah'ım ya.

Çok mu güzel oynadı bugün yoksa bana mı öyle geldi?

Riera gerçekten çok iyi oynuyor son maçlarda. Ne bileyim ben ondan ümidi kesmek üzereydim

fizik olarak iyi degil ama oyun zekası üst seviyede bir adam gerçekten zeki gol yedigimiz pozisyondada genel olarak riera ya suç bulunsada ben asıl hata yapanın dany oldugunu düşünüyorum özetle iyi bir maç çıkardı matador

Riera biyerde kötü bi top kaybetti göz göre göre pas hatasıydı baya sövdüm orda ama onun dışında harbiden mükemmel oynadı yaa hayran kaldım ...

Biraz daha defansını geliştirebilse hiç sol bek falan bakmamıza gerek yok aranan adam budur bence ...

iyi oynadı ama arkaya kaçan adamlarda stoper gibi içeriye girip sıkıştırması gerekiyor ama bugün yapamadı birkaç pozisyonda. top bizdeyken ve kendi kanadından gelenleri geçirmedi o ayrı.

fizik olarak iyi degil ama oyun zekası üst seviyede bir adam gerçekten zeki gol yedigimiz pozisyondada genel olarak riera ya suç bulunsada ben asıl hata yapanın dany oldugunu düşünüyorum özetle iyi bir maç çıkardı matador

golde ayagı uazattı ama gec kaldı ,aklı ıle oynamak bu olsa gerek

Gitgide hata oranı düşüyor. Bu maç çok iyi oynadı.

adam sol bek orjinli olmadığı için bişey diyemiyorum. iyi yaptığı işler var, çok kötü pozisyon hataları da var. ama dediğimi gibi ben sol bek rierayı eleştirmem.

iyi yaptığı şeyleri alkışlarım. hata yaparsa susarım

:SS:

Zaten üzerine o kadar çok yük düştü ki anlatamam.Adama maçta 1-2 kere iş düşüyor.Onlarda da sürekli hata yapıyor.Açın izleyin son yediğimiz gollerin hepsi.Riera'nın o kadar bariz hataları var ki.Sürekli adam kaçırıyor.Braga maçında 2 golde hatası var.Bugün ki golde hatası var.İBB maçında yenilen golde hatası var.Ama kimse hata demiyor es geçiliyor.Fakat Balta oynarken stoperlerin hatasını bile Balta'ya yükluyordunuz.

Maç içerisinde mükemmel yaptığı bir şey vardı da ben mi görmedim.Sadece güzel bir pas attı o kadar.Kaldı ki maçın başında çok çok büyük bir pas hatası da yaptı.Siz ne içip izliyorsunuz şu maçı anlamadım.

Sana BALTA ile mutluluklar.

Adam mevkisini buldu 30'undan sonra.

Her türlü oynar bu adam sol bekte hata yapsada oynar kardeşim! Elimizdeki en iyi adam budur sol bek için! Harikaydı bugünde helal Riera.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt