#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Adam defansın d'si yapmayı bilmiyor. Adam gibi bir takımla oynasak Rieranın tarafı otoban olcakta. Dünkü mersinde ki sağ kanattaki zenci bile kaç defa geçti. Hala Riera iyi oynuyor diyorsunuz. Tamam önde oynayabilir, ama adam ağır hem müdale diye birsey yok.

En az Balta kadar savunma yapıyor.

En azindan sahaya birseyler yapmak icin cikiyor, 3 puan istiyor. Son maclarda Yekta ile ne oynadigini bilen tek oyuncu. Sampiyonlar Ligi'ndeki maclari bir seyredin, Riera neler yapmis. Sonra konusalim bence. Hakan Balta güya iyi savunuyor, her takim orayi kullaniyor, maden resmen Hakan oynayinca. Hucum desen o da yok zaten. Riera bari 1'ini beceriyor (hucumu) savunmada da tecrübesi ile oynuyor. 30'undan sonra sol bek oynamaya basladi adam. 10 senelik sol bek olsa neyse. Neden hala elestiriyorsunuz.

abi adam bariz şekilde defansda yapıyor be artık hele cluj macında kac taane top kesti be insafsız olmayın .Çok iyi cok yararlı oynuyor reis.

En azindan sahaya birseyler yapmak icin cikiyor, 3 puan istiyor. Son maclarda Yekta ile ne oynadigini bilen tek oyuncu. Sampiyonlar Ligi'ndeki maclari bir seyredin, Riera neler yapmis. Sonra konusalim bence. Hakan Balta güya iyi savunuyor, her takim orayi kullaniyor, maden resmen Hakan oynayinca. Hucum desen o da yok zaten. Riera bari 1'ini beceriyor (hucumu) savunmada da tecrübesi ile oynuyor. 30'undan sonra sol bek oynamaya basladi adam. 10 senelik sol bek olsa neyse. Neden hala elestiriyorsunuz.

Orda oynuyacak adam degil ben Terim'i eleştiriyorum. Amrabata 8 verdin Rieraya 3.5 verdin, Yigit'e 2.5 verdin. Bunların hepsi kanat için alındı Arda'dan gelen parayı bu adamlara verdin. Arda'nın yarı verimini hiçbirinden alamadın. Adam gibi Emre sol önde oynatıp yerine adam gibi bir sol bek alsaydın ne Rieraya ne Amrabata gerek vardı.

Orda oynuyacak adam degil ben Terim'i eleştiriyorum. Amrabata 8 verdin Rieraya 3.5 verdin, Yigit'e 2.5 verdin. Bunların hepsi kanat için alındı Arda'dan gelen parayı bu adamlara verdin. Arda'nın yarı verimini hiçbirinden alamadın. Adam gibi Emre sol önde oynatıp yerine adam gibi bir sol bek alsaydın ne Rieraya ne Amrabata gerek vardı.

Eklemeler yapayim;

Sadece bedava diye Ceyhun'u aldik ilk sezon ve adam 2.sezonunda da mac oynamadi. Yilda 1M aliyor.

Sercan'a 3 milyon verildi

Yigit'e 2.5 milyon verildi

Riera'ya 3 milyon verildi (bu sezon baya iyi ve 11 oyuncusu oldu gerci)

Sadece bedava diye Furkan'i aldik ve 18'e bile girmedi tek bir mac.

Amrabat begendigim bir oyuncu olsa da bizim avrupa'da kendisini ispatlamis bir oyuncu almamiz gerekirdi. O bonservis kesinlikle fazla oldu. 8 Milyon nedir.

Son dakika transferi olsa da Cris transferine bir anlam veremedim, 35 yasinda ve oynadigi ortada.

Dany gibi Gaziantepspor'da zaten riskli oyunu ile sac bas yolduran Dany'yi sampiyonlar ligi oyuncusu yaptik.

Hamit transferi de tutmazsa 3.5 milyon bosa gidecek.

En temizinden 25 milyon euro bunlara gitti. :o

En cok katki veren isimler ise Necati (250 bin euro) ve Umut Bulut (400 bin euro) oldu.

an itibariyle takımın en iyisi heis :ayatollah: hem defansta hem ofansta :ayatollah:

Takımın en teknik adamı Selçuk ile birlikte...Her hafta sol bekte üstüne koyuyor..

Kötü de oynayacaktır ancak saygıyı sonuna kadar hakediyor...

533968_10152279645800164_2008071465_n.jpg

Sadece geri dönüşlerinde sıkıntı var ve zamanında hamleleri ile rakip atağa çıkmadan kesiyor. Yani hakan kazmasının 10 senedir yapamadığını yapıyor adam.

Balta denen adam baksında utansın elin koşamayan sol açığı senden iyi performans gösteriyorsa ve bunu sadece 3 aylık çalışma ile başarıyorsa, senin antremanlarda dublor kullandığının resmidir. Herif bayağı aldığı paranın hakkını vermeye çalışıyor. Hatalar yapıp bir maçta 10 golde yedirtse. Hakan balta ile değişmem.

Sadece geri dönüşlerinde sıkıntı var ve zamanında hamleleri ile rakip atağa çıkmadan kesiyor. Yani hakan kazmasının 10 senedir yapamadığını yapıyor adam.

Balta denen adam baksında utansın elin koşamayan sol açığı senden iyi performans gösteriyorsa ve bunu sadece 3 aylık çalışma ile başarıyorsa, senin antremanlarda dublor kullandığının resmidir. Herif bayağı aldığı paranın hakkını vermeye çalışıyor. Hatalar yapıp bir maçta 10 golde yedirtse. Hakan balta ile değişmem.

Cok dogru bence, Cluj macinda Riera ne yapmis oturup izlesin bir, efsanevi oynadi savunmada resmen. 30'undan sonra sol bek oynamak kolay degil. Yillardir mevkisi olup da oynayamayanlardan iyi oynuyor.

Riera'cim kusura bakma bizim taraftar böyledir ; Skor iyi olunca seni severler , Kötu gidince asarlar .

Sen macini oyna elinden geleni yap .. :ayatollah:

Bizim bebeler seni kovar/sana söver 360derece döner seni kral yapar .. Gafana tagmaaa .

Albert Reis artık tartışılmayacak kadar banko bir oyuncu..

Olay bu!

Hakan Balta evine gitsin!

riera dinlensin diye baltaya verdi hoca formayı baltadan resitalini yaptı yine

9 yaşından bu yana sol bek oynayan hakan baltadan yarım sezonda formayı kaptı hemde sırıtmadan helal olsun sana riera.

Ben hakanın yerinde olsam futbolu bırakırdım. Yemişim pozisyon bilgisini yahu adam gibi orta kesiyormu kesiyor, oyun bilgisi zaten tartışılmaz, tekniğide iyi daha ne olsun.Adam zekasıyla pozisyon bilgisinide kapatır elbet.

9 yaşından bu yana sol bek oynayan hakan baltadan yarım sezonda formayı kaptı hemde sırıtmadan helal olsun sana riera.

ben hakanın yerinde olsam futbolu bırakırdım.

Hakan sol kanat oynuyordu eskiden sonra solbek oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt