#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Gecen sene LigTV spikeri Rieranin bir vurusuda (hani spiker sivesi olur ya) "Albert Ortega Rieraa" dedigi an potansiyeli hissetmistim ordan

Orgasm yasiyorum

Resmen aşık oldum Riera'ya.Helal olsun diyecek başka hiçbir şey yok..

Oğlum bu adam nasıl biri oldu böyle? Ters kademeye giriyor lan şaka gibi. Tekniği, oyun görüşünü ve hücuma katkısını saymıyorum bile. Rüyada mıyız beyler?

Albert+Riera+Galatasaray+v+AC+Fiorentina+Pre+_QwgLd77VVjl.jpg

:ayatollah:

30 yasında böyle bir degisim,inanılır gibi diil,bu ispanyol bi harika dostum

Ynt: #11 Albert Riera

Riera üstünden imparator ve yönetime sallayanlar el kaldirsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gecen sene LigTV spikeri Rieranin bir vurusuda (hani spiker sivesi olur ya) "Albert Ortega Rieraa" dedigi an potansiyeli hissetmistim ordan

Orgasm yasiyorum

3-2'lik Beşiktaş maçıydı galiba. Maçın 2.yarısında topu almıştı bir kaç çalım gibi bişey yapmıştı :D Sert vurmuştu, kalenin üstünden hemen aut :)

Avrupada boyle teknik solbek zor bulunur.Daha cok liderlige takimi sahiplenerek oynamali o guveni herkes bu saatten sonra Riera'ya vermeli.Altindan kalkar:yenieek:

Riera üstünden imparator ve yönetime sallayanlar el kaldirsin

Riera,Amrabatdan daha teknik ve iyi dediğimde "çullanmışlardı üzerime sadece kariyer anlamında" denmişti :D

Defansif olarak azcık daha konsantre olursa gerçekten sağlam bir bek olacak. Bu da azcık zaman istiyor alışması lazım yerine iyice.

İşin garibi geçen seneki en iyi maçında da yine sol bek oynamıştı diye hatırlıyorum, sanırsam Kayseri maçıydı.

adam ispanya liginde oynadı bir zamanlar borumu , geldiğinde guiazalık göstermişti ama olsun köklerinde var . gine bir u dönüşü yaptı hemde ne dönüş süper

ilk defa bir solbeki ağzımın suyu aka aka hayran ola ola izliyorum nedense her top rieraya gelsin istiyorum bu kadar mı yakısır top ayağına yaa klass adam klass :)

[video=youtube;3nbYdlVWf6Q]https://www.youtube.com/watch?v=3nbYdlVWf6Q[/video]

Topa hakimiyeti, tekniği, soğukkanlılığı solbekte baya işine yarıyor. Ama hızı nedeniyle sorun yaşarsa kimse sallamasın Riera'ya.

Çok uzun zamandır böyle bir sol bek izlememiştim Galatasaray'da kusursuz ve muazzam , inşallah böyle devam eder.

Riera Espanyol'da ki şut performasının yarısına kavuşsa takımda topu ayağına yakıştıran ender adamlardan biri takımda.

Teknik bakımından

1-Selçuk Inan

2-Albert Riera

3-Amrabat

gerisi de yok zaten.Ama biri formsuz,diğeri tekniğini sadece çalım setlerinden ibaret sanıyor.Riera ise bu seviyede tecrübesi ile her zaman bizim için önemli.

4.adam da Hamit zaten.O da tecrübesi ile kotarıyor işi.Gerçi son Manu maçında sorumluluk almayı abartıp gereksiz çalıma girmesi yakışmadı ama geneli iyi performans olarak.

Bu performansi istikrarli sekilde sergilerse, sol bek aramaya gerek yok. Ama istikrar önemli.

[video=youtube;-GWSwsyftoQ]https://www.youtube.com/watch?v=-GWSwsyftoQ[/video]

su takima 1 ispanyol daha alabilsek guzel olur, adam amma sempatik

3:02 MELO :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt