#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Fizigi de cok iyi bu sene, vucut dili bambaska ve kondisyon yüklemis baya

top ayağındayken güven veren tek adam bu sene adam eksiltmeyede başladı ben açıkçası rieranın bu kadar seri olucağını tahmin etmezdim ama gayet seri bana kalırsa defansıda gittikçe gelişlecektir inşallah daha iyi olur

İnanılmaz işler yapmaya devam ediyor... Ortalarında biraz daha alana atmak yerine adama atmayı tercih ederse çok çok daha güzel olacak

geldiginde cok sevinmistim , sonunda kalitesini gostermeye basladi

su aralar bu tarz performanslara cok ihtiyacimiz var , Hakan Balta'nin bek olmadigini da cumle aleme gosterdi sagolsun

macin en iyi oyuncusuydu

helal olsun, adam dayak yedi, yedek kaldi ve nerelere geldi.

alındıgı zaman verilen parasına acısamda sanırım hem bek hemde sol acık oynamasıyla yani iki mevkide de oynamasıyla cift maasıda hakediyor. :D 1,5 sol bek 1,5'ta sol açıkta oynadıgı icin odesek etti 3m:lol:

şuan takımın açık ara en formda ismi... nazar değmesin Aslan parçasına...

Umudunu Kaybetme filminde oynayacak adammış bu.Takımın en iyisiydi, özür dilerim kendisinden daha önce önyargılı halimden ötürü.Hep topları onun kullanmasını istedim, yaptığı hataları mazur gördüm hatta.Ayrıca duran topları hep Riera kullanmalı, bir serbest vuruşu dışarıya attım diye bu kadar üzülen adama bakıyorum, bir de son dakikalarda duran top ustamızın topu dışarıya atışı ve yaptığı samimiyetsiz tepkiye bakıyorum...

Sezon basi en fazla istenmeyen adam olmustu, para icin gitmiyor filan, adam su an en iyisi, bide Baros a bir sans versek xD

Takımın en faydalı oyuncusu .. bu hale nasıl geldi anlaşılmaz.. Liverpoola gittiği zamanki futbolunu oynuyo ve liver de böyle oynasaydı orada efsane olurdu..Bayıldım sol beke gerek yok aslan riera var..

Herkes elestirirken soyluyordum, koy solbeke, 5 mac sabret, daha da solbek aramazsin diye.

Riera böyle devam eder ben bu sinyali aldım , özgüveni geldi adamın nasıl bir oyuncu olduğunu hatırladı resmen.Tekniği ve oyun zekası müthiş.Böyle devam etsin gol olmasada forvetlerimiz değerlendirirse asist yapmaya başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt