#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

ispanyol bogamiz bence iyi alisti yeni pozisyonuna, sezonu sonuna kadar kendini sol bek olarak daha da gelistirerek götürür :yenieek: iyi gidiyorsun,böyle devam et albert :)

Dünkü maçta Amrabat kırmızı falan görseydi sol kanadı komple ona bıraksaydık daha da etkili olurdu bence :o

Çok teknik ve zeki ah birde çalımlarından sonra son topu daha iyi kullansa tadından yenmez ...Geçen seneden bu seneye ileri giden tek futbolcu...

Sol kanat oyuncumuzdan beklediklerimizi sol bekten Riera yapıyor. Dün maç içerisinde dönüşümlü olarak önünde oynayan Amrabat'tan da Engin'den de Emre'den de daha iyi kullandı sol kanadı, daha etkili oldu. Hatta sol kanadı tek başına kullandı desek abartılı olmaz. Sol beke iyi uyum sağladı evet ama bence sol kanatta oynayan oyuncularımızın bu formsuzluklarında artık ileride de değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Oradaki performansı devre arasındaki transfer politikamızı şekillendirebilir.

bakın 1 sene sonra böyle olacak

''riera aslen kanat oyuncusu ama birkaç maç iyi oynadık diye sol bek transferi yapmadık.yönetim istifa vb. dicekler'' diyecekler

na.buraya yazıyorum.

Takımda ki en güvendiğim adam. Amrabat'a rağmen bu performansı gösteriyor.

Riera ancak geçici bi çözüm olabilir sol bek için bunu unutmayın.

Cok cok cok kötü oynadi. Devre arasi sol bek sart.

Eder-Alan ikilisi felç etti bizim sol tarafı, önündeki oyuncuların da savunmacı olmayışı, Riera'yı çok zorladı..

Orjinal sol bek olmamanın sıkıntısını yaşadı. Bir üst turda karşısında daha etkili futbolcular olacak. O yüzden devre arası iyi bir sol bek alıp hem Riera'yı, hemde kendimizi rahat ettirmeliyiz..

Karşı takımın kanat oyuncuları çok etkili ve hızlıydı. Eboue de çok sıkıntı yaşadı bugün, Riera'da.

Adam ne yapacağını şaşırdı. İleri çıksa ayrı dert skor üretmemiz gereken oyunda defansta dursa ayrı dert. Adamlar kanatları çok iyi kullanıyorlar.

Ama helal olsun. Tam bir reyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt