#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

sol bekte oynadığı en kötü maç sanırım.

tel tel dökülmek bu olsa gerek.adam döküldü döküldü resmen...

üzerinde fazla baskı olmadığında yani rakip onu zorlamadığında idare ediyor zaman zaman iyi de oynuyor.

ama biraz zorlayan rakip karşısında çok hata yapıyor doğal olarak.

ne olursa olsun sol bek rierayı eleştirmek hata olur, ayağındaki topu rakibe vermedikçe

Bayadır çok iyi oynuyordu, olur arada böyle takılmamak lazım. Umarım Balta oynamaz yerine diğer maç.

sola en azından standartdı olan bırını almalıyız bır var bır yok

korıdor ettıler

olur canım böyle şeyler yüklenmemek lazım aslanım benım

er yada gec kotu oynayacagi belliydi, bekliyordum bu ani

ama ne yalan söyleyeyim, kötü oynadigi zaman baya bi dagiliyormus riera, bu biraz üzücü oldu benim icin.

Kısaca Solbek diye bana güvenmeyin adam gibi solbek alın demeye getirdi :asd:

sol bek şart. İyi maçları oluyor ama sol bek kesinlikle lazım olan bir mevki.

Arkadaşlar, şu yorumlarınız haksızlık içeriyor gerçekten.

Riera için üzülüyorum.

Yahu adam en kral Galatasaraylının göstermeyeceği profesyonelliği gösterdi, yılmadı, çalıştı, çabaladı. Nice nice sevdiğimiz insanlar yedek oturunca sorun çıkarttı. Bu adam çalışmaktan vazgeçmedi ve bu adam haftalardır takımın sol kanadını kurtardı.

Real Madrid-Dortmund maçını izleyin ve görün bakalım o nefis sol bek Marceloyu nasıl t.şak oğlanına çeviriyorlar.

Veya biz oynadığımız ManU maçında geleceğin en iyi beklerinden birisi olacak denilen Rafaeli nasıl sahadan silip attık.

Riera şu an Galatasaray formasına ve bir ispanyol olarak çoğu türkten daha çok Galatasaray ruhuna sahip olan bir futbolcudur.

Helal olsundur.

Yürüyedur el Matador. :005:

İyi oynadığı zamanlar ekstra olur, kötü oynadığı zamanlarda da birşey diyemeyiz.

Adam savunma oyuncusu değil, bu net zaten. Artık adam gibi bir sol bek alabiliriz sanırım, daha fazla maceraya gerek yok.

Çok ağır kaldı bindirmeleri eksikti biraz ama bir bindirdi 78de gol attık :yenieek:

Olur arada böyle bir maç kötü oynadı diye son 5-6 maçtr gösterdiği performansı silip atcak değiliz güvenim tam reise :yenieek:

adam nihayetinde sol bek degil. bu adamı açıga çekmek lazım. birtane sol bek almak lazım. yada içimizden yaratacaz. dar alanda çalım atma yetenegi varken bekte harcamamak lazım. hazır açılmışken önde kullanalım. mazallah benzini filan biter:o 2. goldeki ortayı reira yaptı galiba.

Rakip sahada olduğumuz anda 10 numara bek ama baskı yediğimiz anda orjin bölgesi olamadığı için defoları ortaya çıkıyor.

Bu takıma acil bek lazım.Artık bu konu kesin.Bugünkü maçta felaketti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt