#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Sol bek sart, kim ne derse desin. Bu sene hedifimizi tutturduk bundan sonra ki maclarda pek fazla bir beklenti icinde degilim (CL olarak tabi).Anamizin sike liginde her türlü is görür cokta iyi oynuyor. Gelecek sezon hedefleri daha yukariya cekersek bundan daha iyisini almamiz lazim. Üst düzey maclarda Riera ile bir yere kadar. Bu adam kariyerinde sol bekte oynamamis, bizim sol bek acizligimiz yüzünden adam sol bek oynuyor ve iyi oyun zekasi ile defans yapiyor. Diyelim Allah korusun Riera sakatlandi kim oynayacak sol bekte ne oldugu belirsiz Caglar ve Balta mi ?

Sakatlığının da etkisi varmış demekki

Duran topların alayını bu adam kullansın.Emre Çolak yanaşırsa bir tekmede ona çaksın gitsin yanından!

Satıp yerine Philip Lahm alınmalı.

Riera çok iyi bir profesyonel.Geçmiş yıllarda Espanyol forması altında göstermiş olduğu dirayeti zaman zaman bizim maçlarda da gösteriyor.Kim ne derse desin böyle bir ismin Galatasaray forması giymesi büyük bir onur.

Albert Riera ‏@RIERA11

My recovery is going well, hope to be avalaible on sunday for the derbi vs Fenerbahce. Recuperacion yendo bien, espero estar para el derbi.

Riera sakat mıydı yav, tedavim iyi gidiyor pazar günkü derbiye yetişmeyi umuyorum demiş.
:confused:

Albert Riera ‏@RIERA11

My recovery is going well, hope to be avalaible on sunday for the derbi vs Fenerbahce. Recuperacion yendo bien, espero estar para el derbi.

Riera sakat mıydı yav, tedavim iyi gidiyor pazar günkü derbiye yetişmeyi umuyorum demiş.

Sakatlığından dolayı oynamadı işte Sivas maçında, umarım yetişir.

Albert Riera ‏@RIERA11

evet sakatlanmis braga macinda.

mac bittikten sonra yazmisti braga macinda beni zorlayan ne oldugunu buldum falan gibisine.

Insallah yetisir maca.

08.12.2012 16:05

Sağlık Raporu: Albert Riera

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Albert Riera'nın sağlık durumu hakkındaki açıklama şu şekildedir:

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki SC Braga maçında sol kasık adalesinde zorlanma meydana gelen Albert Riera, tedbir ve tedavi amaçlı olarak bu akşamki Sivasspor maçı kadrosuna alınmamıştır.

08.12.2012 16:05

Sağlık Raporu: Albert Riera

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Albert Riera'nın sağlık durumu hakkındaki açıklama şu şekildedir:

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki SC Braga maçında sol kasık adalesinde zorlanma meydana gelen Albert Riera, tedbir ve tedavi amaçlı olarak bu akşamki Sivasspor maçı kadrosuna alınmamıştır.

Çok ciddi bir durum değil sanırım, iyileşme sürecim de iyi gidiyor dediğine göre yetişir herhalde...

Devre arası iyi bir solbek alınıp Riera'yı kanata monte etsek bence çok büyük iş yapmış oluruz.

takım o kadar kötüdürki riera denen adam solbekde oynayınca muhteşem oynuuyor zannediliyor,halbuki alakası yok, tam bir garabet durumu..

Skora kesin katkisi olacak bugun... Gol(asist de olabilir) atacagini dusunuyorum

kuytu karşılayacak bugün...liverpooldan da tanıyor inşallah başarılı olacak reis :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt