#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

adam koca ilk yarı tek başına 2 topçuyla mücadele etti , Gökhan ve Kuyt

Adam gibi bir sol bekimiz olsa, Amrabat'ı yedek bırakıp sol açığa net Riera'yı koyardım.

yedigimiz golde topu ayaginla öne sisirsen birse olmayacak ama mactaki performansin tamamen tatmin edici :yenieek:

hamleler vsler iyiydi ama 2. topları hep verdi gol yedirdi 1 tanede ucundan kaçtı.onlar dışında güzeldi

Sol kanadın efendisi lan adam. Hem hücumda, hem defansta müthiş.

yedigimiz gol disinda cok iyiydi. gecen sene de anlamadigim bi sekilde bi sempatim vardi bu adama. umarim daha da basirili olur. gayet profesyonel ve becerikli bi oyuncu bence. ergun penbe styla

Senin Allah'ına kurban be Matador. Bu yaştan sonra paramı alırım yan gelip yatarım mantığında olmadığın için,alışkın olmadığın mevkide mükemmel bir performans gösterdiğin için helal olsun be aslan.

Herkes söverken bu adama güvenenlerden biriydim, sonunda formanın hakkını veren Riera'yı görmek sevindirici, sol beke geçtiğinden beri istikrarlı iyi oynuyor, böylede gider.

Rierra geçen yıl adaptaston sorunu yaşadı ancak alışabildi takıma, helal olsun ne diyelim. Tek kelimeyle müthişsin Albert.

Kimse galiba fark etmedi ama Meireles formayı öperken elini indirdi :D İndir o elini kırarım dercesine. Bu adam futbolu bizde bırakmalı :ayatollah: Tabi bu istikrarını devam ettirirse..

Solbeke ibb den gökhan süzen alınıp riera sol açık oynatılmalı

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Bu adam inanılmaz bi adam!

Şu takımda profesyonel oynayabilen Eboue ve Melo ile birlikte tek oyuncu. Tebrik ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt