#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Bizi Balta'dan kurtardın. Üstüne üstlük çok güzel oynuyorsun. Sezon başından beri gitmeni istediğim sen..

Kalmalı dedirten gene sen.

Adamsın utandırdın beni..

Kötünün iyisi yinede elinden geleni yaptıgı yan gelip yatmadıgı icin saygı duyuyorum artık ama performans olarak bizi kandırmamalı sol bek sart takıma

Oyun zekası bu kadar yüksek sol bek bulmak kolay değil Avrupa'da.Bu sezon en istikrarlı,en formda oyuncumuz :yenieek:

Riera'nin aldigi 2.9 Milyon Euro ,

sol bek sorunumuz var ve bu oyuncu aslinda iyi kaliteli oyuncu oldugu icin, en iyi verimi Sol bek oynamasiyla aliyoruz.

Artik bana kalsa sol bek transferi hikaye.

Sol bek isini cözmüsüzdür.

Bana göre yinede bi sol bek almaliyiz, öylece sol kanat ta kullanabiliriz. Adam cok cool, cok rahat panik etmiyor. Amrabat cok panik.

Devre Arasi solbek alip Rierayi kesinlikle Solaciga koymaliyiz.Formunu ve kendine guvenini kazandi tam cempiyons lig kanat oyuncusu dengeli,oyun icinde istikrarli.Ambrabatla degismeli Solacigi gotururler,solbek sart devre arasi.

Dün çok beğendim.Böyle oynama garantisi yok ama solbeke artık yabancı değil Atilla gibi bir yedek olacak transfer yapıp Hakan ve Çağlarla vedalaşmak lazım.

geçen sene ne yapsa beğenmiyordum,neredeyse tüm sezon küfür ettiğim tek Galatasaray futbolcusuydu Riera,bu sene ise özellikle sol bek oynamaya başladıktan sonra topu ayağına aldığında en çok güvendiğim,en çok profesyonel olarak gördüğüm topçu oldu Riera..

Riera'nın oyun zekası müthiş bir defa,ayağına da oldukça hakim..hem toplu oyunda,hem topsuz oyunda kendine çok iyi pozisyon alıyor..5'li bir kalabalık ortasahanın solunda yada ortasında(pas dağıtan adam olarak)daha verimli olabilir..ama sezonsonuna kadar sol bek de devam edeceğini düşünüyorum..Riera'ya ne kadar güvensem de eşeği sağlam kazığa bağlayıp devre arasında yerli yada yabancı bir sol bek mutlaka almalıyız.

Ondaki potansiyeli gecen sene LigTV spikeri Riera topa vurduktan sonra ustten auta gitmisti

spiker vurgu yaparak Albert... ORTEGARIERA dedigi an hissettim o gun:D

Sol açıkta bu kadar etkili olamaz.Sol açığa geçtiği zaman herkes ondan top sürmesini,adam geçmesini bekleyecek Riera oyun zekası yüksek ama ağır bi oyuncu.Bu şartlarda üstüne yabancı sol bek almak dünyanın en saçma işi olur.

Macin basinda 2 fenerliye calimi bastigi an, işte o an inanilmazdi..

yani sırıtırmı, yapabilirmi, olurmu öyle şey derken adam vazgeçilmezimiz oldu ilk goldeki kesmesi müthişti. sol kornerlerin hepsini harcadı Selçuk'la Ambrabat bence sol kornerleri Riera kullanmalı.

Ynt: #11 Albert Riera

Riera iyi mükemmeldi amma unuttuğunuz bir faktör var İmparator.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen sol bek için yaratılmışsın olm :ayatollah:

Macin son anlarinda Topal'a cok rahat bir kafa topu vurdurdu, az farkla kacti gol.

Riera antrenmanlarda bol bol kafa topu ve pozisyon alma calismali.

Adam gibi sol bek alıp önde Amrabat'ın yerinde kullanmalıyız. Hem daha adam akıllı bir oyunumuz olur hem Riera reisin savunma hatalarını yapmayacak sol bekimiz.

Riera-Selçuk-Melo-Hamit ortasahası rakibi aklıyla yener.

Kafa toplarının çoğunu alıyor genelde o an konsantrasyon sorunu olmuş olabilir ama hala farklı hataları var bu da 30 yaşında sol bek oynamaya başlamış olmasından kaynaklanıyor. Yine de bu seneyi çok rahat çıkarır ama sezon sonu kesinlikle bi sol bek lazım.

takımın en iyi orta keseni :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah: boşuna demiyorum serbest vuruşları riera kessin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt