#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Adam takımı sahiplenmiş beyler bunu her geçen maç daha fazla hissettiriyor. Aslında bu tempoyu yakalamışken bir maç ön tarafta denenmesini isterdim ama işte arkada oynayacak adamımız yok.

Meireles'in elini indirmesini gördünüz mü?

3492_10151324232802970_1053872313_n.jpg

bi cakcaymis su pislike bizim Matador...

maşallah diyelim. sene sonuna kadar çizgisini bozmadan devam etmesini diliyorum.

Fatih Altaylı gg rierayı madara eder gs yenemez diyordu şimdi ne düşünüyor acaba :D

Bu adam olmuş aga hem oyunuyla hem takımı sahiplenmesiyle.

Meireles'e yaptığı hareket atlanmasın:ayatollah:

aslında oyununun yanında sezonluk performansa dayalı ahkam kesen taraftara da iyi bir ders olmuş oldu. tabi bu durum yarım sezon kötü oynayan oyuncuya futbolcu değil hemen gönderilsin gibi yorumları önleyemeyecek :asd:

Dün iyiydi ancak ilk golde çevirdiği yer gerçekten hiç yakışmadı . PRofesyonel futbolcu hiç bir zaman topu oraya doğru çevirmemelidir. İkinci hatayı yine yaptı Mehmet Topal kötü vurdu . Çok yanlış tercih yaptı ikisindede , ama sadece bir tanesi gol oldu Allah'tan.

Dogal olarak bi kac hatasi var, ancak sol bekten bekledigim herseyi yapiyor Riera. Oynadikca daha da alisacak bölgesine.

Umarim yilligini indirir ve 2 senelik sözlesme daha imzalar.

Sol kanatta görmek istiyorum.L'pooldaki rierayı görme oranımız çok yükseehhhh

Asla bir Sol bek degil ama bir sekilde idare ediyor. tek korkum bir sonraki Sampiyonlar liginde karsisina ciddi bir sag acik cikarsa basi dönmesi.

kanat oyunculara cok zaman veriyor ve orta yapmalarina engel olmasi lazim (FB macinda Kuyt bir cok defa topu ayagina aldiginda 2-3 saniye topu kontrol etme imkani olustu.)

idare ediyor verdigi ofansif katkisi da eksiklerini kapatiyor simdilik.... Acikcasi bu performansini sergiliyecegini hic beklemiyordum ve alindiginda yine son gün transfer sacmaligi yapildi diye kabullenmistim. Insallah beni utandirir.:yenieek:

takimin en iyi sol beki ama genede gercek bir sol bek lazim bu takima, insallah bu sezon oynadi futbola sezon sonu satariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt