#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

İki çubukluyu maçın başlarında ipe dizdiği pozisyonun videosu var mı ? :ayatollah:

Klas adam. Tam bir ispanyol.

Iste mesele tam burda tikaniyor. Riera´nin yetenekleri sol acik icin bizi tatmin etmiyor, ama sol bek icin ediyor.

Oynayacaksa sol bekte oynamali, üstüne düsülmeli, hatta gelistirilmeli.

Cünkü Hamit - Riera kanatlari istedigimiz etkiyi asla yapmaz.

En azından bu saatten sonra takımdan ayrılırsa geçen seneki haliyle değil bu seneki performansıyla hatırlanacak :ayatollah:

Elazığ deplasmanında ki soldan ortası kaleciye hata yaptırdı ve gol attık , fb maçında serbest vuruştaki ortası rakibe kendi kalesine gol attırdı. Bir CL maçında yine böyle bir ortası vardı çok tehlikeli olmuştu. O ortalar kendi oyuncularımız vuramasa bile rakipte düzgün uzaklaştıramıyor çok sert ve falsolu geldiği için. Ayrıca resmen yürüyerek çalım attı bi kaç defa böyle giderse Liverpool'a ilk gittiği dönemdeki gibi etkili olacak. Solu otoban yapıyor reis.

Solbek alinsin adam akilli Reyiz artik kendi yerine solaciga konulsun.Ambrabat yedegi olur.

[video=youtube;SeOTwtEPQ-M]https://www.youtube.com/watch?v=SeOTwtEPQ-M[/video]

Bu seviyeye çıkıyor yavaş yavaş kendini buluyor.

Riera sol bek'te gayet iyi.. Sol açık'a geçtiği zaman büyü bozulacakmış gibi geliyor :o

Riera sol bek'te gayet iyi.. Sol açık'a geçtiği zaman büyü bozulacakmış gibi geliyor :o

valla bana hiç öyle gelmiyor. adamın geçen seneki haline bakıyorum. birde bu haline bakıyorum çokk fark var bence. sol bektede gayet iyi oldugunu sanmıoyrum. fener maçında asist yaptı. 2. yarının başındada mehmet topala attı topu. o auta attı. elinden geleni yapıyor. baltadan 10 gömlek iyi orası başka ama ön tarafta oynamalı. amrabatın yerine oynar. daha organize oluruz.

valla bana hiç öyle gelmiyor. adamın geçen seneki haline bakıyorum. birde bu haline bakıyorum çokk fark var bence. sol bektede gayet iyi oldugunu sanmıoyrum. fener maçında asist yaptı. 2. yarının başındada mehmet topala attı topu. o auta attı. elinden geleni yapıyor. baltadan 10 gömlek iyi orası başka ama ön tarafta oynamalı. amrabatın yerine oynar. daha organize oluruz.

yav iyiki bi hata yaptı donup dolaşıp aynı şeyi söylüyonuz arkadaş bide kaldırıma gol attırdı onu unutmuşsun ayrıca solbekte gayet iyi adam

yav iyiki bi hata yaptı donup dolaşıp aynı şeyi söylüyonuz arkadaş

birtek o maçta hata yapmadı braga maçı var. böyle 1 kaçtgane daha var. ben o adama kızmıyorumki mevkisi degil. riera sol bek degil önce bunu anla. dönüp dolaşıp aynı şeyi söylemiyoruz.

ön tarafta oynarsa takım 1 level atlar.

birtek o maçta hata yapmadı braga maçı var. böyle 1 kaçtgane daha var. ben o adama kızmıyorumki mevkisi degil. riera sol bek degil önce bunu anla. dönüp dolaşıp aynı şeyi söylemiyoruz.

yav o kadar hata olacak hangı futbolcu hatasız oynuyor adam yerini buldu alıştı oraya sıfır hata oynadığı maçlarda var onları yazın birazda

yav o kadar hata olacak hangı futbolcu mükemmel adam yerini buldu slıştı oraya sıfır hata oynadığı maçlarda var onları yazın birazda

yahu sen beni anlamıyorsun. ben rieradan performans olarak memnunum. adamın yeri orası degil. önemli maçlar oynayacaz. işimizi garantiye almak lazım. rierayı gerçek mevkisine çekip sol bek alırsak takım olarak 1 level atlayacaz. hücumda daha çok organize olucaz. önümüzdeki şampiyonlar ligi maçında bir hatasıyla herkes yönetimi suçlayacak. bu adam bek degil. niye yerine adam almadınız diyecekler. riera elinden geleni yapıyor ama gerçek bir sol bek şart.

O kadar yıldan sonra Riera geçince sol bek'e insanın tapası geliyor :)

Sol açık'ta da istekli oynayacağına eminim ama bir his işte :o

Bence riera yı tartışmaya hiç ama hiç gerek yok sadece amrabattan daha katkılı olduğunu söleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt