#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Adam hep sol bek oynamalıymış, müthiş bir sol bek kariyerine sahip olabilirmiş.

Geri git bakalım ben sana alıntımı yaptım? Atlama herşeye

Kivir Recep kivir.

Ben sol kanat sana emanet Riera yaziyorum, sen alinti yapmadan sol kanat degil sol bek yaziyorsun ve bana cevap veriyorsun. Bana cevap vermen icin alinti yapmana gerek yok zaten ve sen hakli olsaydin benim alinti yapdigimdan sonra tartismayi devam sürdürmezdin. Ama devam yazdin ki demek ki sözün banaymis.

Ayrica gecen sen nöbet'te birsey yazmistin. Delikanli adam cevap veriyorsa direk alinti yapar, laf sokusturup durmaz gibi. Recep sözünün arkasinda dur ve bundan sonra dikkat et.

bi de kalede denesek nasıl olur acaba?

Kivir Recep kivir.

Ben sol kanat sana emanet Riera yaziyorum, sen alinti yapmadan sol kanat degil sol bek yaziyorsun ve bana cevap veriyorsun. Bana cevap vermen icin alinti yapmana gerek yok zaten ve sen hakli olsaydin benim alinti yapdigimdan sonra tartismayi devam sürdürmezdin. Ama devam yazdin ki demek ki sözün banaymis.

Ayrica gecen sen nöbet'te birsey yazmistin. Delikanli adam cevap veriyorsa direk alinti yapar, laf sokusturup durmaz gibi. Kivirma Recep sözünün arkasinda dur ve bundan sonra dikkat et.

Alıntı yapmışmıyım? Maçı izlemeden gelip sol kanat sana emanet yazıyorsun sonra recep öyle böyle. Önce efendi ol amrabatı kullanarak bana sataşma sonra konuşalım adam gibi her halta adamı yazıyorsun.

Sen dikkat et peşindeyim delikanlı :cool:

Ona birsey olursa bizde biteriz.

Alıntı yapmışmıyım? Maçı izlemeden gelip sol kanat sana emanet yazıyorsun sonra recep öyle böyle. Önce efendi ol amrabatı kullanarak bana sataşma sonra konuşalım adam gibi her halta adamı yazıyorsun.

Sen dikkat et peşindeyim delikanlı :cool:

Ben sana ne diyorum algilama organin yerindemi ? Cevap vermen icin alinti yapmana gerek yok. Senin orda bana cevap verdigin acik acik ortada ve sonrasindan da konusmamazi sürdürmen bunu kanitidir. Ve sözünün arkasinda dur geri adim atma.

Simdi ikimiz de susalim alinti yapma, cünkü sen konustukca batiyorsun.

Bana yazmamis he ya :asd:

Adam akıllı birsol bek alırsak Riera'yı öne kaydırıp, 4-4-2 de taş gibi sol kanat olur.

ulan markajıda öğreniyormuş taş gibi sol bek oluyor zaten :)

Riera sol bek'de oynadigi gibi Sol acik'da da oynasa, su an Ingiltere'ye,Ispanya'ya Transfer olmustu, bir sezon'da 20 Gol atardi

Son yillarda Galatasaray'da forma giyen en klas topcu. Topu her aldiginda beni mest ediyor. :bid:

Keske 3-4 yas daha genc olsaydi.

Başlarda ciddiye almıyordu takımı, ligi falan şampiyonluk yaşayıp bide üstüne CL'ye katılma falan olunca takımı sahiplendi. Şu anda takımdaki en klas, topun ayağına en çok yakıştığı adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt