#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

guzel bir perfomans sergiledi tek basina sol kanatta, helal olsun

Hakan Balta'yı sol bekte görmeye razı olurum ama Emre'ye daha fazla tahammül edemeyiz gibi. Riera bence de sol açığa geçmeli

Bu adam sol acik oynasin, ya dalga gecerek gibi karsindaki bekleri felc ediyor, emre colak da bi adam gecemiyor... Amrabat bari yardima geliyor...

dün emre denilen ufaklık sahada yoktu ve şota sol kanada yüklenin demiş viduez abdurrahnm uche hep soldaydı...tek başına bu kadar oluyo..Bu arada amrabatı beğenmeyenler görsün ne kadar katkısı varmış defansa ..hem ofansı rahatsız ediyo çıkarmıyo hem güçlü fiziği kondisyonuyla geriye gelip rahatlatıyodu savunmayı

B_881701ccece7d14c10cfe36f274ae54e.jpg

:ayatollah:

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Helal olsun bu adama, profesyonelliğini alkışlamak lazım. Orjinal bir kanat olmasına rağmen geçti Sol Bek'e varını yoğunu veriyor takıma. İyi de oynuyor, zaman zaman rakibin toplarını kesiyor, oyun kuruyor, adam eksiltiyor...

Ben çok memnunum bu adamdan :yenieek:

:b5:

Geleli ne kadar oldu, adam daha yeni yeni açılıyor :asd:

acayip sevioyrum bu adamı ama sol bek degil

reyiz açılıyor yavaş yavaş bu gol daha fazla moral sağlıcak inş. :ayatollah:

gole kendide sasirdi galiba :D kimse diyemez bana o kafayi bilerek vurdu diye:asd:

Goccum benim,Ambrabat gibi savruk degil,ne yaptigini ne zaman nereye pas verecegini bilen ve son zamanlarda eski futbolundan örnekler veren oyunu var,bir pozisyonda E.Colak köse bayragina dogru kacsin diye bekletiyor topu ayaginda ama bunu anlayan adam nerdeeee,E.Colak biraz aklini kullansa Türkiyenin Iniestasi olacak potansiyel varda kullanamiyor iste...

Sol kanat oynamasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt