#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Top ayağına geldiğinde insanın içi kıpır kıpır oluyor ben de öyle oluyor sizi bilmiyorum en son Keita da böyle olmuştu

Dunyanin en teknik sol-bek'lerinden biri takimimizda kesinlikle.Defanstan cikarken adam hic pas hatasi yapmiyor futbol akli acaip nasil oynayacagini cok iyi biliyor top ayagindayken biliyorum ki Riera yararli bi is yapacak hic stres yapmiyorum,yuruyedur!

Geçen sezon ki mesajlara baktım olumlu konuşan yok gibi bu yıl hepimize kapağı taktı helal olsun:ayatollah:

Defans kademeyi de bilse 10 numara sol bek olurmuş. Eksiklikleri var ama Hakan Balta gibi bir adam varken ilaç gibi geldi. Yine de maaşı, yaşı, yabancı kontejyanından yemesi dolayısıyla uzun vadeli düşünemeyiz. En fazla seneye de oynar ve gider zaten.

çizgini bozmadan devam etmen dileğiyle.

fatih terim kazandığı bir oyuncuyu kolay kolay arka plana atmaz.bu nedenle güvenmek zorundayız.zaten şuana kadarda güvenimizi boşa çıkarmadı. var mı riera'nın üstüne bir sol bek şuan türkiye'de?tek dezavantajı yabancı kontenjanından olması.

ben bizim takimda en cok bu adami seviyom lan

Şaka maka bu adam gittiği zaman harbi üzüleceğim, o kadar sevdirdi kendisini kerata. :)

farfan riera eşleşmesi kabus gibi olacak. Allah sen yardım et biraz şansa ihtiyacımız olacak.

Albert Riera - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

adama ne yazmış transfermarkt:

[TABLE="class: tabelle_spieler, width: 1"]

[TR]

[TD="class: s10, bgcolor: #F1F1F1"]Baş mevki:[/TD]

[TD="class: s10, bgcolor: #F1F1F1"]Sol Bek[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: s10 vt, bgcolor: #F1F1F1"]Yan mevkiler:[/TD]

[TD="class: s10, bgcolor: #F1F1F1"]Orta saha sol

Sol Kanat[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:cool:

yılların sol açığını yaptık sol bek :D

Riera'nın da form tutacağı tuttu,zor kesilir bu formuyla...Kadro yaparken Fatih Terim'e başarılar diliyorum :)

Dorgba ve Sneijder'le performansı artacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt