#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

ayrıca farfan kabus hede hödö saçmalayanlarada kapağın en iyisinden takacak inanıyorum

sol bekte harcaniyor.

herzamanki gibiydi ,defansda Sag kanat Murat karsisinda cok zorlandi..o cocugu cok begendim ,Potansiyel var onda bence

takımda top yapabilen yegane adam yere göğe sığdıramadığmız selçuğa ders verir

Ben cok beğendim. Muslera ve Sneijder ile beraber günün en iyisiydi.

Kanatlardan duran topları bu adam kullanmalı. Takımda doğru orta açan nerdeyse tek adam.

beyniyle hareket eden nadir topcularımızdan...

Ynt: #11 Albert Riera

Berbat oynadi. Farfan kArsisinda ne hallere dusecek. Korkuyorum

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Defansif anlamda yetersiz kaldığı bir kez daha belli oldu ama takıma kalite kazandırdığı gerçeğini değiştirmez.

20 mac iyi oynuyor. Sampiyonlar Liginde olsun, Süper Ligde olsun. 2 mac kötü oynayinca " Sol bek olmadigi belli, XYZ bunu ezip gecer " diyorsunuz.

Ben beğenmedim bugün çok rahat çalım yedi

20 mac iyi oynuyor. Sampiyonlar Liginde olsun, Süper Ligde olsun. 2 mac kötü oynayinca " Sol bek olmadigi belli, XYZ bunu ezip gecer " diyorsunuz.

sence ideal bir sol bek mi. sampiyonluğa oynayan ve cl de ceyrek final hedefleyen takımın sol bekinde oynar mı. yada büyük liglerin orta düzey takımları rierayı sol bek oynatır mı. bugün gördük ileride iki güzel hareket yapıyor diye bazı maçlarda herkes beğeniyor. ama asıl görevi nedir. bursanın sağ açığı nerdeyse yıldız olacaktı. yapmayın

sence ideal bir sol bek mi. sampiyonluğa oynayan ve cl de ceyrek final hedefleyen takımın sol bekinde oynar mı. yada büyük liglerin orta düzey takımları rierayı sol bek oynatır mı. bugün gördük ileride iki güzel hareket yapıyor diye bazı maçlarda herkes beğeniyor. ama asıl görevi nedir. bursanın sağ açığı nerdeyse yıldız olacaktı. yapmayın

Bence ideal bi bekdir bizim icin. Sampiyonluga oynayan takimlarin sol bekleri Marcelo, Evra fln degil. Schalke´nin sol beki Fuchs, Riera´dan en az 2 kat daha kötü. Diger sol bekleri zaaten tanimiyoruz.

Bugün bende begenmedim, ama bana simdik Riera´ya karsi göze batan 3 sag acik sayamasin.

Ya belli yani defansı hiç bir zaman iyi olmayacak.Ama bakın görün ki sabri'nin kanadından daha çok kritik hucüm yedik

En bitik hali H.Balta'dan daha iyi , iyi bir stoper olacak Dany'i sol beke alıp Riera'yı Amrabat ve Emre Çolak yerine sol açıkta oynatmak gerek ama gel gör ki ne stoper ne de sol bek alternatif var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt