#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 mac iyi oynuyor. Sampiyonlar Liginde olsun, Süper Ligde olsun. 2 mac kötü oynayinca " Sol bek olmadigi belli, XYZ bunu ezip gecer " diyorsunuz.

Ama kendini biraz zorlayan kanat oyuncusu karşısında çaresiz kalıyor. Kötü oynuyor diyen yok zaten. Devşirme bir sol bek olduğunu görmüyormusum. Fuchs dediğin adam en azından daha iyi defans yapar.

Cevap: #11 Albert Riera

Bu adamdan sol bek olmaz. Hücumda da oynaması zor. En iyisi sezon sonu göndermek.

Adam son 3 ayda ilk defa kötü bi maç oynadı. Az sabredin daa

sneijder'in üzerinden oynayacağımız aşikar. hücumda ise sneijder ile anlaşabilecek nadir oyuncularımızdan birisi riera.amrabat ve emre'nin kanattaki performansı ortada olduğuna göre hakan'ı bekte riera'yı açıkta oynatmalıyız. hakan'ın her ne kadar zaafları olsada hücumda etkili olabilmek adına bu riske girmeliyiz.ayrıca riera'nın defansının ne kadar geliştiği ortada gerektiğinde hakan'a yardıma gelirse hakan'ın pek fazla açığını görmeyiz.

O zaman Amrabat'ı sol bek oynatalım :trollface:

standarttı olamayn bek buyuk takımlarda oynayamaz özellıkle devsırmeler

Ben begendim sahsen.

Özellikle 2. yarı çok beğendim. :ayatollah:

şimdi gördüm yorumları zaten kimse uzun vadede sol beke riera'yı koymaz. ama bu kıtlıkta daha önce oynadığı mevki olmamasına rağmenki oyunuda bi zahet gözardı edilmesin.

takimda teknik kapasitesi en yuksek futbolculardan

Hakan Balta'ya şans verilmeli artık Riera ilerde Amrabatla değişerek oynamalı bence.

elinden gelenin en iyisini yapıyor. lakin sezon sonu el sıkışıp yolları ayırmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt