#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

k01jx.gif
:trollface:

ayrıca. Riera > Carlinhos

Hakan Balta'ya şans verilmeli artık Riera ilerde Amrabatla değişerek oynamalı bence.

Hakan'a daha ne kadar şans verebiliriz ki? Sırf solak ve yerli olduğu için hem milli takımda hem bizim takımımızda yıllarca banko oynamadı mı..?

Hakan Balta sigarayı bırakana kadar bu adam sol bek oynar aga açık ve net. Hakan utansın biraz kendinden. Adam geldi Hakanı yedeğe attı.

İdeal ve sürekli oynayacak bir sol beke ihtiyacımız var.Ben yıllardır bu takıma kapasitesinin üstüne çıktığı zamanlar olduğuna inandığım Hakan Balta'ya haksızlık yapamam.yalnız gelinen nokta kendi açısından düşündürücü.eğer riera bugün banko sol bek oynuyorsa şapkasını önüne koyup düşünmeli.Riera da çok büyük bir profesyonel.Aklıyla çoğu zaman oynayamayacağı yerde görevini layıkıyla yerine getiriyor.

Bugün iyiydi de üst düzey bir kanat karşısında zorlancak bariz bir şekilde.Ama ben gene bu sene riera ile yürür diyorum bu iş

Başka bi başlığa da yazmıştım yine yazıyorum, Eboue sol bek Sabri sağ bek oynamalı

Aslında hakan solbek, riera sol açık oynasa en azından soldan bu kadar atak yemeyebiliriz. Ki, beşiktaş maçında hakan oyuna girene kadar sağlam gelmişlerdi sol taraftan. İkisi birbirini tamamlıyor bu adamların. Bence hakan ve riera arkalı önlü tekrar denenmeli.

Aslında hakan solbek, riera sol açık oynasa en azından soldan bu kadar atak yemeyebiliriz. Ki, beşiktaş maçında hakan oyuna girene kadar sağlam gelmişlerdi sol taraftan. İkisi birbirini tamamlıyor bu adamların. Bence hakan ve riera arkalı önlü tekrar denenmeli.

Hakan bitik abicim :D yok hayırr olmaz onla cidden

Farfan karşısında işi çok zor..

Dünki gibi orta saha mücadelesinde hep üstün olursak Farfan çok sınırlı sayıda topla ilerleme şansı bulur eminim ki. Schalke maçında Riera'nın önünde Amrabat oynar umarım, defansa çok yardım ediyor.

Şu taraftarın bir maçla alışkanlığı ne olacaksa.

Riera bu sezon her türlü idare eder.

baya bi kademeye girdi ben beğendim

daha ne bekliyorsunuz anlamadım riera kariyeri boyunca sol acık sol kanat oynayan biri

bu balta kazmasından kurtardığı için şükretmelisiniz ona.

Riera'nın en büyük eksiği hamle zamanlaması ... BU yüzden çok serbest vuruş kazandırıyor rakiplere...Onun dışında Riera'dan ancak bu kadar iyi sol bek olur fazlasını beklemek adama hakaret etmektir...

Yemisim Farfan'i ya. Reis gecit vermez kolay kolay merak etmeyin

Emrah Bassan a yaptığı hareketi Allah' tan ligimizin harika(!) hakemlerinden birisi görmedi.

Onun haricinde yine görevini elinden geldiği kadarıyla eksiksiz yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt