#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Adamı geçen sene kanatta da bol bol gördük, neler yaptı Allah aşkına? Riera vasat bir futbolcu, ekstra bir şey beklemek yanlış.

Gecen sene takimda yoktu ki zaten Riera.Nereye geldim ben diye afallayip duruyordu.Bu sene takimi sahiplendi ve alisti nerde oynadigiyla alakasiz bi durum, asil yeri olan solkanata gecmesi lazim israrla orda gormemiz gerek .Neden ?Cunku takimda kanat diye bisey yok.Olsa takilsin derdim sol-bekte.

Bire birde Huntelaar'ın ayağından topu sökmesi çok hoşuma gitti maç anında.

Onun dışında fena değildi. Sonuca etki eden bir hatası/hareketi olmadı. İdare ediyor işte.:)

Maç sonu istatistiğinde en çok pası yapan kişiydi takımımız adına, ikinci sıra Selçuk. Bence oynadığı en iyi maçıydı. Hataları vardır, faul yapmamıştır, onun yerine Melo o eksikliği görüp o adamın peşinden koşmalıydı. Ben hatalardan ziyade bir önceki yapılan hatanın görülmesi taraftarıyım. Hemen bir kişi üzerine yıkmamak lazım.

Seni alnından öperken G.Saray'a yoktan bu kadar klas bir solbek çıkaran adamın önünde saygıyla eğiliyorum.. Helal Riera ! büyüksün Fatih Hocam !

Cidden muthis bir futbolcu. Her hareketiyle belli ediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sen git okadar muhteşem maç çıkar ama bir pozisyonda rakibine faul yapma..

Ne diyim ben şimdi sana:o

Dün çok iyidi son 2 haftadır düşüşteydi ama yine o beğendiğimiz Riera gibiydi dün...

Tek ama çok da ölümcül bir hatası vardı tabi gol pozisyonunda düşürmemesi :( Tabi Melo beyimiz poposunu kaldırıp koşsaydı Jermain'le ne Riera sarı kart görmesine gerek kalırdı ne de golü yerdik ...

hahahaahhah ironi ustası hala devam edio

hakan balta solbak rierada sol kanata gecsin lütfen

orta yapan elemanimiz olur

sag kanada da aydini koyun

hamitde on kere daha etkili oynar yada engini:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt