#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

takımın en iyi oyuncularından biri

Sol bek kesinlikle degil ama "wingback" olarak gayet iyi oynuyor bence hatta hic beklemedigim kadar iyi... tamam pozisyon alma zaafi var ters kademeye girmekte zorlaniyor .. hele bir Madrid macinda basini döndürmezseler cok iyi olur ama sonucta... gayet iyi idare ediyor ve skora da bir sekilde katki yapiyor iste..

Yerine alinacak oyuncu kendisinden kat kat iyi olmasi sart! yoksa bosuna fantasi transferler yapmaya gerek yok..

Riera dediğiniz adamın pas yüzdesi takımda en iyi 3. futbolcu olduğu istatistiğini veriyor.oyun kurarken saçmalamlıyor:yenieek:

Maaşında indirim yapsın,bir de yazın sürekli sol bek çalışsın kalsın bizde:lol:

Defansta Hakan Balta daha fazla katkı veriyor.

Kısacası seneye bize sağlam bir sol bek lazım.

millet hangi gözle seyrediyor bilmiyorum ama bu adam çok katkı veriyor..diğer renkdaşımın dediği gibi top ayağına çok yakışıyor ve akıllı oynuyor..kesinlikle kalmalı

bir sol bek için çok yetenekli,topu kafasına göre sallamıyor uzak diyarlara,ayağının dışıyla verdiği paslarla oyunu dar alandan çıkartabiliyor.Hakan Balta'ya her türlü basar kafa topunda daha iyi,daha hızlı,daha teknik.

İkisi de gitsin.Adam gibi bir sol bek bir de stoper gelsin görün o zaman defansı.

Sol bek için bu sezon ilaç oldu yaptıkları ve sezon sonuna kadar yapacakları için teşekkürler fakat sezon sonu gönderilip gerçek ve üst düzey yabancı bir sol bek getirilmeli :)

Mesela ; Siqueira / Oczipka / Adriano / Kolarov / Ekotto / Filipe / Santon / Ansaldi / Tremoulinas / Cissokho / Carlinhos / Digne / Taiwo vs. gibi.

her ne kadar devşirme olsada bence çok iyi yapıyor işini.

Ha yıllık ücreti vs seneye oynar mı bilemem ama riera maşallah özellikle defanstan çıktığımzda inanılmaz bir pas yüzdesiyle oynuyor :yenieek:

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma başarısı gösteren takımımızın sol beki. Söyleyeceklerim bu kadar :happynew:

Kim derdi ki cl de çeyrek finale kalacağız ve kalırken sol bek mevkiimizde riera oynayacak.Rezil dediğimiz bir maçı olmadı ama orijini sol bek olan ve tabii ki daha hızlı bir beke yerini bırakmalı seneye.

Madrid maçında dayanamaz diyen var gülüyorum :D

Madrid'e karşı hangi bek dayanır soruyorum onlara :D Alba bile hata yaptı kaç kez

Ben Riera'ya gıpta ediyorum.Sezon başında gönderilmesi gereken oyuncular arasındayken bir anda tekniği ve profesyonelliği ile takımın neferi oldu.İyi ki varsın Riera.Bizim formayı hakkınla taşıdığın için teşekkürler...

BFf9Z_XCMAAFDFH.jpg:large

Tekrardan yapabilirsin matador :b5:

Kalmayı kesinlikle haketti

Bence Baros gibi olmayacak kendisi.Gitmesini gerçekten istese yönetim durmaz gider.Gönderileecek bir futbol oynamıyor şu anda

Fatih Terim'de kimsenin emeğini yemez kolay kolay.Riera takımda kalacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt