#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Hucum anlamında çok iyi ama savunmada biraz sıkıntı yaşıyor sene sonu teşekkür edilip ebouenin sol versiyonu bulunursa daha faydalı olur gibi profesyonelliğini seviyorum bunun

Albert Riera gibi bi oyuncun böyle savasdigini, mücadele ettigini his sanmazdim.

Adam sanki altyapidan yetmisip ilk maclarina cikmis motivasyonuyla oynuyor.

fatih-terim-e-aile-destegi-186302.jpg

Teveccühünüz..

Bunun nedeni Fatih Terim 'dir.Eğer başka bir adam olsaydı başımızda Lincoln,Elano,Misimovic,Carrusca vakası yaşardık..Hocanın transferlerinin yüzden 70 i başarılı..Müthiş bir rakam.

adam git gide sol bek olmaya başladı kafa toplarından çok kötüydü artık onuda düzeltmeye başladı takdir etmek lazım

484293_232601576886531_1964050940_n.jpg

Albayrak, Riera'ya çikolata yedirirken :)

AlberT Riera kalpten oynuyor röportajıda süper olmuş.

Sol bek degil zaten orada mecburluktan oynuyor, sol kanatta da denedik maalesef olmuyor orada. Sezon sonu Elmander ile birlikte gidici gibi gözüküyor ama 30 yasindan sonra sol bek oynamak kolay degil. Helal olsun.

Böyle bir adam gönderilirmi ya? Ha maaşı yüksek o tamam da yerine kimi alacaksın..Aklıyla oynayan,pas uzmanı kaç sol bek var?

Gitmeli bence, sol açıkta ruh gibi cansız, bekte idare ediyor işte. Savunma becerisi vasat, tempo yok, agresiflik yok, sorumluluk alma yok, sakin, pası iyi o kadar.

hakan ile birlikte en zayıf halka ne defans var ne ofans sezon sonu yolcu alacak biri çıkarsa tabi :)

Sol bek degil ve sol kanatta da bir cok kez denedik, temposuz, sönük kaliyor. Top teknigi ve sol beksizlikten dolayi herkes kalsin diyor. Seneye sol bek aliriz, faydasi dokunmaz.

Maalesef yarın Di Maria karşısında hallaç pamuğu gibi dağılacak. Allah çok çok yardımcısı olsun yarın.

Cok seviyorum la bu adamı,ama Di Maria felc edecek o tarafı:o

Bu akşam işi çok zor Puyol'u dumur eden Riera'yı ne yapar ? Ama yine de güveniyorum Riera'ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt