#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Cok seviyorum la bu adamı,ama Di Maria felc edecek o tarafı:o

Amrabat olsaydi, Di Maria'ya dalip sakatlama ihtimali olabilirdi :D Ama herhalde yine 2.yarida 1453 görürüz, bence Amrabat böyle acik oynayan takimlara karsi etkili oluyor, ama sistem oturdu 4-4-2'ye dönmeye gerek yok mactan önce.

ilk geldiginde.. aha panik transferi (ki dogru) ardindan .. bu adam Türkiyeye ayak uyduramaz.. (ki cok zorlandi) Sol bek oldu eyvah adam defans yapmasini bilmiyor (ki halen daha bir cok eksigi var)

ama kim ne derse desin cok büyük bir gelisme gösterdi mevkisi konusunda.. ayrica sogukkanligi takimimiza topa sahip olmak adina cok önemli bir katkida bulunuyor..

Ergünümüz var..bir Hakan Ünsalimiz eksik bu mevkide sanirim. Helal olsun demek kalir bu aksam cok ama cok zorlanabilir.. diger yandanda o hirsli ve istekli oynamasi da büyük bir katki olmaya devam edecektir....

Burda Imparatora takdir etmekten baska birsey kalmaz.. Hem Riera hem Burak'i seviye atlattirdi.. birisi gectigimiz sezon bu takimda yeri yok dedigimiz .. diger ise sezonun ilk yari performansinda ... Allah yardimcimiz olsun takim berbat oynuyor diye suclu olarak ilan edildi (ki bende Burak'in oyun yapisindan dolayi takim Kótü diye yorum yapmistim.. kendini adam gibi toparladi!)

Bugun kilit adam olacak gibi hissediyorum ama iyi yonde olacak hatta kilit acan.Niyeyse uzaktan bitane cakacak gibi geliyor:yenieek:

[video=youtube;VZHMoEPbb_4]https://www.youtube.com/watch?v=VZHMoEPbb_4[/video]

:SS:

Pasif kaldı bu maçta. Sol açıkta oynayamıyor zaten hepten yok oldu.

essien orta açarken göz hapsine almaya çalışması takdir edilmeli

Bu kadar zor maçta çok fazla sırıtmaması tamamen futbol zekasıyla alakalı.Ne kadar yetersiz olursan ol futbol bilgin ve zekan iyiyse bir şekilde idare edebiliyorsun.

Pas yapmasını biliyor.Derinlemesine top atabiliyor.Oyunu rahatlatabiliyor.Fakat şu saçma ilk hamlesi gerçekten saçma :o K*çını topa dönmesini anlamıyorum:rolleyes:

seneye gönderilip bi sol bek alınacağını düşünüyorum

Hakan Balta'yı görmektense her türlü Riera..

Orta saha oyuncusu oldugu halde sol bekte Riera´yi ariyorsak sorun var demektir

Takımın en zeki adamlarından oyunu okuma boşu görmede gerçekten elit seviyede..

Bu adam futbolu gerçekten çok iyi biliyor..

O oynadığı zaman sol kanat çok daha hareketli oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt