#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Keşke bekteki performansını açık oynarken de verseydi de yıllarca kalsaydı takımda.

bu sene ciddi katkı verdi,pas oyununda katkısı cok fazla,balta oynayınca ciddi çöküyor sol taraf

Sv: #11 Albert Riera

Bugün çok beğendim top kaptırmiyor adam bileklerine hakim müthiş tekniği var. Biraz daha süratli olsa muazzam olurdu

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Son zamanlarda performansinda düsüs var gibi. Defansif anlamda kötü oldugunu hepimiz biliyoruz ama ofansif anlamda da pek iyi degil gibi. 4312 sisteminde iki bekinde ileri geri oynamali Eboue defansif anlamda iyi olmasa bile sürekli ileriye cikiyor. Sneijder'i daha verimli kullanmak istiyorsak ya sistemde degisiklige gidecegiz ya da 90 dakika ileri geri oynayabilen bir sol bek alacagiz ki Sneijder kosu yollarina paslar atabilsin.

bunun bir tip sol beki ni almaliyiz.

Yani Riera gibi sakin ve topa hakim olmali üstüne offansiv ve defansiv bide hiz.

Adriano tam aranan kam, ne o brezilya li velet urastigimiz gibi yada baskasi, bide KOlarov !

Valla iki Real maçında da işini iyi yaptı. Kendisine büyük saygı duyuyorum.

İki real maçında da berbattı ama ben de saygı duyuyorum. Neticede solbek değil. Mümkünse seneye takımda olmasın. Kanatta bir halta yaramıyor, defansta zaten yok. O yüzden kalmasınında bir anlamı yok.

Mükemmel bir tekniği var. Bu adama sallayanlar futboldan anlamayanlardır. Taç çizgisinin üstünde bile millete çalım atıyo bileklerine çok hakim. Ve takımı rahatlatıyo topu boş alana yolluyo.

Sol bek olmasa bile gelecek sezon için takımda tutulmalı.

Mükemmel bir tekniği var. Bu adama sallayanlar futboldan anlamayanlardır. Taç çizgisinin üstünde bile millete çalım atıyo bileklerine çok hakim. Ve takımı rahatlatıyo topu boş alana yolluyo.

Sol bek olmasa bile gelecek sezon için takımda tutulmalı.

Seneye nasıl takımda kalabilir ki tamam bu sezon bekte iyi işler çıkardı, çıkarıyor ama sol açıkta bize yetecek bir adam değil kesinlikle, her maç o tekniğini konuştursun diye bekleyene kadar iş işten geçer, adam akıllı Selçuk, Burak, Muslera gibi çoğu maçta istikrarla oynayacak adamlar lâzım bize. Riera idâreten futbolcu görüntüsünde bana göre.

Sol içte bile oynatabilirsin o adamı. Sağ kanata uçan bi eleman aldığında Riera solda mükemmel oynar.

Sezon sonu tesekkür edip yollari ayirmaliyiz bence.

Her takım bizim sol taraftan yardıra yardıra geliyor. Daha da bir şey demeye gerek yok.

Ya iyisin hoşsun da reyiz sene başındaki ciddiyetinden çok uzaklaştın be çok rahat orta yaptırıyorsun bir de sürekli geri geri koşmaya başladın adamın önünde dur niye geri dönüyosun ki?

Bizi bu sezon cok iyi idare etti. Artik bir tek Kadiköy'deki macta da cok iyi oynasa olur, gerisi mühim degil. Sezon sonunda tesekkür edip yollariz kendisini ve yerine saglam bir sol bek aliriz.

Gördüğün sarı çok gereksizdi kötü oynamadın ayrıca çizgide attığın bir çalımda mükemmeldi

Defansif zaaflarını faul yaparak azaltıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt