#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

sorun aldi parada kim verir riera gibi bir futbolcuya bizden kazandini? cok zor bence

Rakibi yakından alamıyor, kendine güvensizliğinden.Ağır, hantal çünkü.Öyle olunca çok rahat ortalar geliyor onun kanadından.

:asd:

jigq3n.jpg

adam sol bek değil suçlamamak lazım. zaten 3 milyon euro alıyor bir yere gitmez kanımca seneye rotasyonda kullanırız

Seneye alacağımız sol bekin Riera kadar katkı yapmayacağını düşünüyorum nedense.Çünkü bu adamın pas oyununa katkısı ve defanstan topu isabetli bir şekilde çıkarması bizi çok rahatlattı bu sene.Seneye yokluğu hissedilecek diye düşünüyorum.

Riera gitmez bir yere. Kontratı çok iyi. Biz istesek bile kendisi çok zor gider.

Dipnot: Gitmesin de zaten.

Hem kalsın istiyorum hem de ne biliyim işte...

kendisi hem sol bek olarak oynamış hemde takımda 2. oyun kurucu olarak rol almıştır bu sene gerçekten bana göre mükemmel bir sene geçirdi ve seneye mutlaka takımda kalmalı

gitmesine en çok üzüleceğim futbolcu olacak kendisi. tabii melo gitmesse. şeriatın kesitiği parmak acımaz :sad007: belkide acır :lol:

Gitmez biryere. Adamın kapı gibi sözleşmesi var.

Birisi çıkıp da bizde aldığı ücreti vermediği sürece ve bizden ayrılmak istemediği sürece gitmez.

Kalsın takımda... Böyle profesyonel; yüksek klası olan adamdan zarar gelmez.

Takımda bu sene en büyük çıkışı yapan adam. Tabii geçen yıla göre. Top ayağına çok yakışıyor, akıllı, soğukkanlı. Nerde pas vereceğini, nerde çalım atacağını iyi biliyor. Emre Çolak'ın tam aksi.

Yalnız iki handikapı var, biri yabancı oyuncu olması, ikincisi yüksek yıllık ücreti.

Yerine gelecek adam her kimse, çok iyi bilinen tanınan ve iyi performans göstereceğinden emin olunan biri değilse, hiç riske girip göndermeye gerek yok bence.

Ancak Fatih Hoca da Ünal başkan da birinci önceliğimiz stoper, sonra sol bek dediler açıktan. Bilemiyoruz artık..

Valla Carlinhos gelicekse marlinhos gelicekse hiç fanteziye gerek yok reyiz kalsın sonuçta gelen adam da bedavaya oynamıcak.

Kim ne derse desin eger en iyi ilk dordu say deseler rierayi kesin sayarim müthişti bu sezon ama imparator daha iyi bilir riera konusunu

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt