#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esas olay bu adama yıllık 3 milyonu vermeyi kabul eden galatasaray düşmanlarında yazıklar olsun bu adamı alanada yıllık 3 milyonu sözleşmesine yazdıranada

Kendisi sol bekte defansif anlamda sıkıntı yaşasa da oyunu okuma özelliği,top tutması,gerektiğinde dikine oynayıp takımı atağa çıkarması ve Galatasaray'a gelmiş sol beklerin klasik hastalığı ileriye doğru gelişigüzel havadan dan dun top şişirme hastalığının bulunmaması,yokluğunda gereçekten eksikliğini hissettiriyor.Bir o kadar da aldığı yıllık ücret can sıkan bir oyuncu eğer ayrılacaksa gerçekten yerine çok kaliteli sol bek alınmalı.Aylardır Carlinhos ısrarının sebebini anlamak mümkün değil.Kaldı ki Bursa'nın kadrosuna kattığı Taiwo gerçekten sol beke ilaç gibi gelebilirdi ancak yönetimin gereksiz şekilde Carlinhos transferinin üzerinde durması nedeniyle bu oyuncunun adı bile takımımızla birlikte anılmadı.

acilen a takima alinmali madem sol bek transferi yapmayacaklar

gecen sezon cok iyi oynadi

adamin günahi ne bizim beceriksiz yöneticiler sözlesmesine 3m yazdirirsa

emeklerine saygidan dolayi en azindan a takimda kalmaliydi bu kadar vefasizlik olmaz

hele ki aydin'i geri alacak ve senede 1m ödeyecek durumdaysak, bu adam haydi haydi oynar

Yabancı sınırı olmasa bizi çok rahatlatırdı. Selçuk ve Sneijder'la paslaşması bile yeter.

Hakan Sneijder'e pas atıyor Sneijo kaçmasını bekliyor ama adam da tepki yok :(

Nitekim Hakan Balta'dan pek bir artisi olmayan oyuncu. Yaptigi hucum katkisini defansif rezillikleriyle siliyor zaten, hatta katkidan cok daha fazla zarar veriyor.

Mevkisi olmamasina ragmen 1 sene orada idare etti. Gitmezse de cani sagolsun, beslemeye devam ederiz 1 sene.

Bariz eksikliği hissedilen oyuncu onca hak etmeyen adam varken Riera kendi bölgesi bile olmayan sol bekte orta saha oyuncusu ayarında oyun kuruyordu.Yemin ediyorum Selçuk'un şu son zamanlarındaki formsuzluğunda soldan oyun kuran bir adam ilaç gibi gelecek takıma.

Madem transfer yapamıyoruz o bölgeye,Hakan'ın geri paslarını izlemektense Riera'nın ileriye doğru riskli paslarını izlemeyi tercih ederim.

Artık satın şu adamı arkadaş. Satmıyorsanız bile Neyse fesih bedeli verin bitsin bu saçmalık. Ben bu kadar ağır bir transfer politikasını Aysal yönetimine yakıştıramıyorum doğrusu.

Artık satın şu adamı arkadaş. Satmıyorsanız bile Neyse fesih bedeli verin bitsin bu saçmalık. Ben bu kadar ağır bir transfer politikasını Aysal yönetimine yakıştıramıyorum doğrusu.

Bence niyet kesin satmak yönünde bu sebeple de kadroya almama yöntemi kullanılıyor yoksa şuan bu yoklukta kesin oynardı. Orta sahada oynayan oyuncuların resmen 1 pas opsiyonu azaldı Riera olmayınca oraya bir de iyi bir bek gelirse takımın biraz daha işleyebilir bu sistem devam edecekse.

618164.jpg

Adam ballı,yine kalacak gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt