#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera adam gibi adamdır. Futbolcu olarakta kalitesi tartışılmaz. Real maçında Bale ve Ronaldo, Hakan Balta'yı hallaç pamuğuna çevirdiğinde anlarsınız değerini. Aldığı ücretten dolayı da adamı eleştirmeyin. Sonuçta yönetimin kafasına silah dayayıp yaptırmadı bu sözleşmeyi.

İlk 3- 0 yenildiğimiz maçta da Riera vardı ama farkeden bişey olmaz merak etme. Bale ve Ronaldo nun hallaç pamuğuna çevirmediği kaç sol bek varki sanki.

Hele Türk olarak ???

İlk 3- 0 yenildiğimiz maçta da Riera vardı ama farkeden bişey olmaz merak etme. Bale ve Ronaldo nun hallaç pamuğuna çevirmediği kaç sol bek varki sanki.

Hele Türk olarak ???

Hepsini ezip geçerler ona lafım yok. 3-0 yenildiğim maçta Riera'nın ne kadar kabahati vardı, tartışılır bence. Sol bek olmayan bir adam, geçen sene elinden geleni yaptı o mevkide. Ve Hakan Balta'dan bin kat daha iyi oynadı. İlk senesi için evet ama geçen sene için adamı yerden yere vurmak nankörlük bence.

Hepsini ezip geçerler ona lafım yok. 3-0 yenildiğim maçta Riera'nın ne kadar kabahati vardı, tartışılır bence. Sol bek olmayan bir adam, geçen sene elinden geleni yaptı o mevkide. Ve Hakan Balta'dan bin kat daha iyi oynadı. İlk senesi için evet ama geçen sene için adamı yerden yere vurmak nankörlük bence.

Yok ben yerden yere vurmuyorum ama O maçta essien de çok rahat ortalar yaptı. sonuçta adam sol bek değil zaten.

Real karşınında kimi alsak patlar zaten. Yani Balta beni real maçında değil diğer maçlarda kurtarsın. O maç ölçü bile almam.

Birde işin diğer kısmı burada herkes bir Real maçına takılıyor ama daha adam(Balta) oynamadan da eleştiriyorsunuz. Belki iyi oynar belli mi olur? Büyük takım konsantrasyonu farklıdır bence.

Yok ben yerden yere vurmuyorum ama O maçta essien de çok rahat ortalar yaptı. sonuçta adam sol bek değil zaten.

Real karşınında kimi alsak patlar zaten. Yani Balta beni real maçında değil diğer maçlarda kurtarsın. O maç ölçü bile almam.

Birde işin diğer kısmı burada herkes bir Real maçına takılıyor ama daha adam(Balta) oynamadan da eleştiriyorsunuz. Belki iyi oynar belli mi olur? Büyük takım konsantrasyonu farklıdır bence.

İnşallah oynar tabi. En büyük dileğimiz bu zaten. Ama Balta sonuçta. :) Senelerdir izliyoruz. Bu saatten sonra pek değişeyeceğini zannetmiyorum. Riera'nın birde şu avantajı vardı. Top ayağındayken takım rahatlıyordu. Geçen sene en isabetli pas atan oyuncularımızdan biriydi.

İnşallah oynar tabi. En büyük dileğimiz bu zaten. Ama Balta sonuçta. :) Senelerdir izliyoruz. Bu saatten sonra pek değişeyeceğini zannetmiyorum. Riera'nın birde şu avantajı vardı. Top ayağındayken takım rahatlıyordu. Geçen sene en isabetli pas atan oyuncularımızdan biriydi.

Yok o konuda haklısın o özelliği iyiydi. Bakalım bu sene ne olacak görecez 2 hafta sonra umarım Balta başarılı olur ne diyelim. :)

Bu gidişle kalacak gibi takımda cl listesine de yazılmış.

Serdar gelsin riera gitsin istiyordum ama olmadı şu şartlarda kalsa da olur gitse de.

;)

Bu gidişle kalacak gibi takımda cl listesine de yazılmış.

Serdar gelsin riera gitsin istiyordum ama olmadı şu şartlarda kalsa da olur gitse de.

;)

Öyle deme renktaş Riera nın ölüsü Hakandan iyidir..Takımda kalsa da gitse de 3m euro yu alacaktı..Şimdi en azından Şamp. ligindeki maçlarımızda oynar..En azından ofansif olarak katkı sağlar

riera kalıyor galiba devre arası carlinhos gelir bu gider muhtemelen..

kurtulamadık yine bu adamdan bari iyi oynasada şlde işe yarasa biraz

Kaldıysa arada oynatmak lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.ŞL'de Balta'yla olmaz.

bizimkiler mahkeme olayına cok güvenıyor kesin olumlu birşey cıkacak.eğer cıkarsa devre arasında 2 bomba beklıyorum :) biri solbek

bu arada ŞL de oynar diyoruzda Türkiye kupası değil orası mac oynamayan adam bir anda ŞL de nasıl oynıcak

Riera kaldı şükürler olsun. Lig'de hiç oynamasa bile CL'de çıkar takır takır oynar topunu.

Riera kaldı şükürler olsun. Lig'de hiç oynamasa bile CL'de çıkar takır takır oynar topunu.

Yapma Volkan :( Gerçekten inanıyor musun buna? Tamam iyi niyetli olabilir, iyi bir pforesyonelde olabilir ama CL gibi bir seviyede bırakın takır takır oynamayı vasat dahi oynayamıyor kaldı ki bu sene hiç resmi maça çıkmadığınıda düşünürsek eğer...

Yapma Volkan :( Gerçekten inanıyor musun buna? Tamam iyi niyetli olabilir, iyi bir pforesyonelde olabilir ama CL gibi bir seviyede bırakın takır takır oynamayı vasat dahi oynayamıyor kaldı ki bu sene hiç resmi maça çıkmadığınıda düşünürsek eğer...

Ama Hakan Balta? :oops:

Orası öyle ama gerçekten beteri beteri durumu tamam ofansif anlamda Riera her türlü daha iyi ama defansif anlamda bilemiyorum gerçekten Hakan Balta'ya güvendiğimden değil ama geçen sene oynadığımız CL maçlarına bir flashback yapınca, sol bekte Riera'dan çok Danny'i gördüğümü hatırlıyorum yani defansif zaafiyeti çok göze batıyor o seviyede belki Hakan Balta idare edebilir en azından yani umarım.

Ne durumda bilmiyorum ama Balta'yı Madrid maçında görmek istemiyorum sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt