#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni uyandık valla inşallah formunu korumuştur bu adam sol bekte bildiğin oyun kuruyordu.Hakan'ın geri paslarından bıktım yemin ediyorum.

bu macat oynamaliydi

bari ayda 300 bin euro veriyoruz (günlük 1000 euro saate 50 euro kazaniyor,yani bi helaya s..ya gitti mi 50 euro)

oynasin

işte galatasaray böyle adamlar yüzünden borçlanıyor 3 milyon euro ne demek la adalete bak fatih terim...

aldigi paraya yazik. 3mye git yabanci sol bek al 20 yasinda dunyanin baska bi ucundaki takimdan o bile bu kadar katki saglardi.

yok yaa bizim cok yolumuz var avrupa kulupleri nerde bizler nerdeyiz. trnin hic bi kurumu adam olmaz

"Bu kadar başarı geliyor ama borçlarımız artıyor" diyenlere sanırım en güzel cevap Riera ve Riera gibi boş boş oturup para kazanan oyunculardır. Oynatmayacağımız oyunculara bile senelik 1 milyon dolardan aşağı maaş vermezken bu finansal durumu nasıl kontrol altına alacağımıza dair bir fikri olan varsa buyursun söylesin. İş sadece başarılı olup, ürün satmakla bitmiyor, sporcu maaşlarında da belli bir düzeni sağlamak gerekiyor. Senede sırf 45-50 milyon euro'yu futbolcu maaşlarına yatırıyoruz.

Maç eksiği olan adamı koyduk Bale'nin karşısına. Hakkımızda hayırlısı.

Bu adamı bir tek ben beğeniyorum galiba forumda.Sağ bek Sabri oynasın , sol bek Riera. :redface:

Bu adam ligde de her maç oynamalı. Eboue oynayacağına Riera oynasın. Geriden müthiş oyun kuruyor.

Galatasaray tarihinin en iyi profesyoneli . Hatta gordugum en profesyonel futbolcu helal olsun . Dayak yedi yilmadi , sol acikti sol beke kondu defans performansi istendi elinden gelenin en iyisini yapti , ilk 18'e giremedi tek macta bile oynamadi Real Madrid'e karsi Ronaldo'ya Di Maria'ya Benzema'ya karsi oynanmasi istendi hatasiz bi ilk yari gecirdi . Sadece defansta degil ofansda da mukemmel isler yapiyor oyunu super kurup sahane ortalar kesiyor helal olsun sana be adam . Her ne kadar kanim isinmamis olsa ve gitmen gerektigini dusunsem de helal olsun sana Riera .

Kes Eboue'yi oynat bu adamı ligte ve Clde,en iyi top oynayan futbolcumuzu popüleritesi yok diye oynatmıyoruz işe bak.

gitsin demiştim bu adama ama ilk 11'e yazılması gereken ilk isimmiş tek adam gibi mücadele eden oydu.

1 tane bile resmi maça çıkmamasına ve R.Madrid gibi dünyanın en iyi 3 takımından birine karşı sol bekte görev almasına rağmen takımın bence en iyisiydi.Helal olsun akıttığı tere.Hele bi pozisyonda Di Maria'dan kayarak aldığı top var mükemmeldi gerçekten.Yabancı kontenjanında kendine yer bulmalı.

Bu adamın yerinde başkası olsa çoktan futbola küsmüştü.Dayak yiyorsun,takım seni istemiyor,beke kayıyorsun.Balta'nın yedeği oluyorsun,uzun süre sonra Real maçında ilk 11 oynuyon ve bu kadar etkili oluyon.He hatası var mı var.Arkaya adam çok kaçırdı ama oyun içinde bi şeyler yapmaya çalışıyor.

Fakat Ali Adnan alınmalı.O zaman 5-6 sene solda Bruma ve Ali ile sıkıntı yaşamayız

Bu adamın yerinde başkası olsa çoktan futbola küsmüştü.Dayak yiyorsun,takım seni istemiyor,beke kayıyorsun.Balta'nın yedeği oluyorsun,uzun süre sonra Real maçında ilk 11 oynuyon ve bu kadar etkili oluyon.He hatası var mı var.Arkaya adam çok kaçırdı ama oyun içinde bi şeyler yapmaya çalışıyor.

Fakat Ali Adnan alınmalı.O zaman 5-6 sene solda Bruma ve Ali ile sıkıntı yaşamayız

Ali adnan ın defansı daha kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt