#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rieranın gitmesini isteyen ben dahil herkesi bugün iyi utandırdı.Emeklerin için çok sağol reyiz.

Ligde Sabri-Chedjou(Zan)-Semih-Riera yapmalıyız ara ara.Eboue can sıkmaya başladı.

5 ay boyunca resmi maç oynamadı ve bu gün yine canla başla oynadı.Teşekkürler federasyon.

bugünki oyunuyla takımda tebriği hakkeden tek oyuncuydu bence... ligde de oynamayı hakkeden ilk 4 yabancıdan biridir bence... diğer ikisini tartışırım... gerekiyorsa koy sabriyi sağ beke oynat solda riera ve bruma'yı...

Topla oyunda iyi ama topsuz oyunda sıkıntı yaşatır. Eboue oynayacağına bu oynasın daha iyi elbet.

Ben bugün beğendim. Topları iyi çıkarttı iyi işlerde yaptı. Hataları da oldu. Amma velakin sen Ali Adnan gibi süper solak bir bek almazsan göz göre göre ben kime kızacağımı bilemiyorum. TFF'ye mi, Terim'e mi yoksa yönetime mi kızayım. Ahhhh ahhhh

Alkış alkış ve alkış. Tek bir resmi maca bile cıkmadı, ama Real karsısında elinden geldigince takır takır topunu oynadı. Engin'e bu konuda örnek olmalı.

Üstündeki teri gördükçe helal olsun diyorum. Sol bek değilsin ama elinden geleni yaptın hata da yapmadın.Helal olsun

Takımın en iyisiydi, sezon başından beri söylüyorum Eboue oynayacağına bu adam oynasın Sabri Baltayı 100 e katlar her halukarda.

Yazık la bu adama, tek başına sol tarafı kontrol etme çabasında.Bir kişi yardım etmez mi arkadaş.

Helal olsun sana.Ligde 1 dk bile süre almadı ona rağmen çıkıp topunu oynadı insallah sözleşmesi uzatılır.

vallahi birdaha maas konusunda bile rieraya catmicam

anasinin ak sütü gibi helal olsun

snider-eboue-dany-chedyou-ambramat seyini yesinler

dün sahanın en iyisiydi.

adam dayak yedi forması elinden alındı kadro dışı kaldı vs vs vs ama hala gelip herşeyi yapıyor. sneijder ve drogba gelişinden sonra gönlümdeki yerini onlara kaptırmıştı ama dün yine aldı 1. sırayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt