#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu.

Başka yoruma gerek yok, şu yabancı sınırında yedek yerliler bile sıra nasıl olsa bize gelmez diye yatıp sahaya çıkınca eli ayaklarına dolanırken, adam standartını bozmuyor. Uğraşıyor, çabalıyor.

Şaka gibi 1 aydır top oynamayan Riera dün maçın en iyilerinden biriyse söylenecek söz yok

herşey ortada açık ve NET...

Sol beke filan lüzum yok... Sağ bek olduğunu iddaa eden eboue takımdan kesilsin... Riera aslnalar gibi idare eder solu.

Kimse sol bek felan aramasin alin size sol bek. Bu takima sol bek den once sag bek lazim. Eboue out

Sol açık oynatılabilir.Amrabat'tan daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.Sol bektede balta oynar..Sol koridoru Riera+Amrabat'a harcamak kontejan olarak bizi sıkıntıya düşürür.

Bizi her forma şansı bulduğunda utandırmaya devam ediyor... Bitik takımın tek ayakta kalmaya çalışan topçusuydu dyebiliriz..

Solda Riera-Bruma ikilisi ilk 11 in değişmez oyuncusu olmalı Muslera gibi.Dün ki maçta hepimiz gördük adamı kadroya bile almıyolar ona rağmen sahanın en iyisi oluyor mücadeleyi bırakmıyor.Bruma da öyle durum 6 1 adam hala bişeylere uğraşıyor mücadeleyi bırakmıyor. Bize bu 2 si lazım eboue yi tribüne bi zahmet.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Ben beğendim.Kendi mevkisi olmamasına karşın,sırıtan kişinin kendisi olması gerekirken Sağındaki 3 tane savunma oyuncusundan çok daha iyiydi.

sol bek olmasa bile bir türlü yer acilmali, hakan balta'da bir sürü gol yediriyor zaten..

bu adamın tek artısı aklı ile futbol oynaması çoğu G.Saray'lı futbolcu da olmayan şey.

Oynamadığı dönemde bile daha çok ileriye gitmiş. Takımın en yetenekli oyuncusu mevcut kadroda. Başka da çalım atabilen yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt