#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en zor pozisyonda bile topu kaptırmayan ve oyun kuran muthiş teknigine ragmen sol bek oynayan her maç sol bekimiz yok diyip korkmamıza ragmen en az sıkıntıyı sol bekte yaşatan muthiş futbolcu.riera bu takımda oynar orta sahanın göbegine koysan ordada oynar eminim.

Maç eksiğine göre muhteşem maç çıkarttı. Takimda ayağına topun en çok yakıştığı futbolcu kesinlikle. Defanstan iyi oyun kurabiliyor o tekniğe sahip. Gerekirse eboue kesilsin 11 de riera başlasın

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ergün Pembe gibi soğuk kanlı Lugano kadar çirkef seviyorum seni reis.

Yabancı kontenjanı kalkar ücretinide 1.2-1.5m euro civarına çekerse takımda kalmasında sakınca yok yeni sözleşme imzalanabilir.

Riera oynayedi Bursa,eskisehir ve antaliya maclarinda beraberlik olmazdi!

:nargile::nargile:

aslında bu adamı sol beke mahkum etmemek gerekir bence sol bekte yine Hkan balta oynamalı Riera ise Hakanın önünde sol ortada oynamalı birde bu alanda denense Riera daha faydalı olacak bence.....

Bu adamın ismi Ahmet olsa

Değeri 20 milyon euro olurdu yurt içinde :D

Eboue'ye ayrılan kontenjan artık Riera'ya verilmezse yazık.

riera iyi yine fena değil ama 3 milyoneuro alıyor o paraya 3 tane solbek oynatıyor millet biz bu adamı doğru dürüs kullanamıyoruz.fatih terimin bize attığı kazıklardan biriside bu

Albert+Riera+Manchester+United+v+Galatasaray+SeBq9znO8Skl.jpg

Sen yoksan herşey eksik, her varsan herşey tamam..

Adamın temeli sağlam. O yüzden de topu çok rahat kontrol ediyor.

Bizim yerlilerde temel diye bir şey olmadığı için genelde sorunlu oluyorlar.

Şu içeri doğru çalım atıp topu Sneijder'e atıp tekrar boşa kaçmana bitiyorum , bunu takımda yapan tek topçu olmanda ayrı bir üzüntü veriyor. :(

takımda solbek ,sağbek falan olmadığı için bişey zannedilen yıllık 3 milyon euroluk hoş ve boş solbek...siz solbek görmemişsiniz onun için bu değer veriliyor bu mübareğe..

takımda solbek ,sağbek falan olmadığı için bişey zannedilen yıllık 3 milyon euroluk hoş ve boş solbek...siz solbek görmemişsiniz onun için bu değer veriliyor bu mübareğe..

gulelim

bana riera gibi pas kabiliyeti yahud top kontrolu olan (a.k.a dusunerek oynayan) 10 tane solbek sayamazsiniz, ikincisi ebue oynadigi vakid en iyi sagbeklerden biri mental olarak o formayi haketmior an itibariylæ

riera'ya soven biZDEN DEGILDIR

Senden sol bek olmaz Rieracım ama suç sende değil, seni orada oynatıp aaaa ben sol bek buldum diyenlerde.

Bu arada bu yaştan sonra sırf bir hocanın kötü kadro planlaması yüzünden sol bek mevkine çekilmene rağmen orada bu performasını vermenede helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt