#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok kötüydü. Hücum performansini gectim, o zaten berbatti, defansta da durmadan acik verdi ve faul yapti.

Dany daha uygun bir sol bek bu yoklukta.

kontenjan harcadigimiz adamlar dany riera amrabat olmamali

Bu hakan baltayla gökhan zanın son durumu nedir acaba, hiç ses soluk yok, bu maçta oynasalardı çok süper olacaktı, büyük ihtimal riera yerine dany çıkacak bu maça..

Yiğidi öldürelim hakkını verelim 2 senedir adam sol bek sol bek diye diye gitti takımdan.. Bu arada bu da adet oldu ligde oynamayan adamlar daha kritik maçlarda oynuyor.. Messi bile lig başladıktan 3 ay sonra sadece 3 maça çıkmış olsa böyle oynar o yüzden Bruma,Riera'ya kızmıyorum...

Eray,Eboue,Aydın,Riera,Bruma akşam ki maçta 5 oyuncu son haftalarda düzenli forma giyen isimler değildi... Bu tür maçlarda istikrar da önemli.. Eboue en çok oynayanı oda son 6 lig maçının sadece 2'sinde oynamış..

Sol bek sol bek dedi de niye amrabat dany yiğit falan fıstık geldi.

Amrabat'ı o kadara aldıran bir sol bek de aldırırdi isteseydi.

Zaten bruma ve Riera'ya kizanlara diyorum reis.

Sneijder'in pozisyonunda oynayabilir aslında o yokken.

10 numara özelliği var adamda. Çok iyide paslar atar.

Adam ne yaptı ne etti sözleşmesini tamamladı helal olsun.Parasını almadan gitmez devre arası.

9 milyon garanti ücret alsa mac basi ivir zivir 3 senede 10 milyonumuzu aldi götürdü. bu paraya 2-3 tane düzgün bonservis verip türk adam alsak daha iyidi!

Kuruttuk adamı lan kuruttuk.

Riera deyince sol açıktan etkili bindiren, füze gibi şutları olan bir oyuncu gelirdi aklıma.

biz de ise yedek, tribüncü, sol bek çakması oldu çıktı. Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt