#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 yasindaki süperstarimiz bugün bizi kurtarir kesin.

gönderilecegi kesin olan adama forma veriyorlar. kopenhag macinda sanki az laf etmedik..

Bugün etti 4.Daha da oynatmamak ve devre arası postalamak lazım.

bu adamin yerine alt yapinin yedek sol bekini koysak.. küfür kontenjanimizi saklariz.

Moderatörler ne is yapiyor? Her konunun altina Terimle ilgili mesaj yaziyorsun, biri ciksa da catissam diye. Olum baska isin gücün yok mu senin. Gelmissin Eylülden beri habire provokatif yorumlar yorumlar.

Hem Galatasaraya bunca sene hizmet etmis birisine, isterse basarali olsun isterse olmasin, böyle cocuksa kücük düsürücü (tabi kendine göre akil fiskiran ve kreatif olan) lakaplar takamazsin. Sevmiyorsan bile saygili olacaksin.

Yöneticilere laf edene kadar orada ki şikayet et kısmını kullanın bir zahmet atılan her mesaja tek tek bakacak halimiz yok takdir edersiniz ki.

Şikayet edildi gereği de yapıldı direk yöneticilere yüklenene kadar yardımcı olmaya çalışsanız çok güzel olacak. Bizde maç izliyoruz sonuçta her mesajı kontrol edemeyiz.

takimin en kötüsüydü. sivas biraz pres yapsa bu adam en az 2-3 tane attirdi. her an penalti yapacak gibi duruyor ayrica. bir daha forma verilmemeli.. gönderin gitsin.

Bu sezon 4. resmi maçı galiba ve ilk kez ligde oynuyor. Zaten çok iyi bir oyuncu değildi bir de maç eksiği olunca performansının daha dibe vurması normal. Devre arası en azından Dany ile birlikte gönderilmesi gerekenlerin başında.

Cok laubali oynuyor, tek hamleli defans yapiyor. Devre arasinda bir zahmet gönderilsin artik.

2ci yari fena degildi bence. ilk defa geldiginden beri savunma anlaminda kademe ala bildigini gördüm..acaba ..?! :)

Korkunç başladığı maçı harika bitirdi. 2. yarıda kaç kritik müdahalesi var sayamadım.

Daha maçın ilk saniyesinde gol yediriyordu, yaptığı pas hataları ve 2.yarıda Quaresma vari orta yapmaya çalışmalar.. Laubalilikleri iyice artmış. Daha ne kadar takımı sabote etmesine müsaade edilecek merak ediyorum. Bir an önce gitse de kurtulsak artık şundan.

Takımda ki en iyi tekniğe sahip adam. Belki Sneijder < veya = Riera teknik bakımından. Nasıl bir teknik varsa adamda.

Sneijder yokken 10 numara oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt