#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaybol futbol fakiri.

Nicole-Scherzinger-no-baby-no.gif

Adam iyi oynayıp ne yapacak ? Futbola dair bir amacı kalmamış,rezil topçunun birisi.

stad mikrofonundan: 10 numara, Albeeeeerrrt

taraftar: Sneijderrrrr :DD

Defansta lesti mesti ama bu adamin teknigi baya baya iyi beyler

Maci izlerken top ne zaman ayagina gelse lan surda bi ara var o aradan atarmi Riera der demez atiyor

gozlerimle hangi oyuncuya baksam benim gibi dusunup o adama atan nadir kisidir bu Albert Riera

Bilegine hayranim

Ama defansi les... her mac gol yeriz.. sol kanatta denenmelimi ki ACAB?

Maci izlerken top ne zaman ayagina gelse lan surda bi ara var o aradan atarmi Riera der demez atiyor

gozlerimle hangi oyuncuya baksam benim gibi dusunup o adama atan nadir kisidir bu Albert Riera

Bilegine hayranim

Yok denenmemeli. Yol verilmeli. 20 maç oynarsa bir yıl daha uzayacak sözleşmesi. Gerek var mı ?

Bilegine hayranim

Sol önde ki performansı rezalet.

Bek olarak daha iyi orada da dediğin gibi defansif açıdan kötü,yani gönderilmesi lazım :)

200 bin euro klasikleşmiş bonservis bedeliyle elden çıkarırız devre arası

Kopenhag ve bu maçta kendi bölgesinden gol yedirdi.Kendi orijinal mevkisi olmadığı için pek kızamıyorum fakat kendi mevkisinde de pek katkı yapamıyor.Tekniği iyi ama bir kanat oyuncusuna göre çok ağır.Devre arası yol verilmesi gerekir.

Bilegine hayranim

10 numara oynamalı sneijder yokluğunda

Ne bek, ne de hızlı kanat olur Riera'dan. Yoklukta ortasahanın solunda veya sol içte oynayabilir bence. Ayakları iyi, bakarsın arada bir orta keser, araya top atar felan. Diyeceğim o ki bel bağlanacak adam değil.

Burak'tan çok daha fazla sevinen ve korunan oyuncu.

Sadece bu bile taraftar profilimizi gösteriyor.

Riera defansif anlamda kötü ama zaten bek değil, ileride oynayamaz hızlı değil ama tekniği iyi ve akıllı oynuyor.Bende 10 numara olarak oynayabileceğini düşünüyorum.Bu yabancı sınırı varken gönderilmeli o ayrı.

bu adam orta bile kesemez oldu. futbolculukla alakasi kalmamis. hic düsünmeden dany amrabat'la birlikte yol verilmeli.

böyyük imparatorun böyyük transferi an itibari ile böyyük rieraya ödediğimiz para 13 milyon Euro ,evet an itibari ile böyyük riera batığına 13 milyon evro kaptırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt