#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lugano karakterinde birisi. Her mudahele de rakibe de vuruyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çirkef bir oyuncu , ne solaçık nede solbek , sıfırı tüketmiş arada bir yerde yıllık 3 milyon euroyu cumburlop ediyor, yazık bu adamı alana,aldırana..

O kadar fesat ki. Bu hareketleri her mac yapiyor. Sampiyonlar Liginde ama görmedim onu söyleyebilirim. Böyle oyunculardan nefret ederim. Lugano kilikli adam.

Umarim en kisa zamanda takimdan ayrilir.

sen nasıl liverpool da oynamayı başardın bi anlat hele bilelim kardeş

senin kadar gereksiz bi oyuncu görmedim ben

İki kırmızı bir sarı kartlık hareket var ve kırmızı kartlıklardan birinde sarı ile kurtardı ona rağmen hakeme itiraz etti. :D Bugün en çok övülen özelliklerinden biri olan profesyonellikten çok uzaktaydı maalesef.

Severim kendisini ama Telles geldiğine göre gitmesi gerekiyor..

Emraha maç boyunca tecavüz etti . Kırmızı kartı daha önceden de görebilirdi :D

Adamı oytatıp oynatıp sözleşmesini uzatacaz sanırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teknikmiş, zekaymış... PEHH !!!

Bu akşam çirkefliği üzerindeydi. Herhalde birisi kadroda düşünmediğimizi söylemiş. Yoksa yaptığı hareketler insanca değildi.

Aklınızı başınıza alın. Riera bu takımda kalacak. Istemiyorsanız siz Galatasaray'ı bırakın. Sizin gibi taraftara ihtiyaç yok

Aklınızı başınıza alın. Riera bu takımda kalacak. Istemiyorsanız siz Galatasaray'ı bırakın. Sizin gibi taraftara ihtiyaç yok

Caneride alalım takım ıcınde bırbırlerını tekmeleyip seylerine vursunlar melo gelip kızsın bunlara renktş

Riera'dan önce gitmesi gereken, Amrabat ve Dany'dir.Riera 2,5 yıl boyunca oynadığı her maçta elinden geleni yaptı ve kalitesini gösterdi.Ben memnunum Matador'dan.

Bu adamın sözleşmesinin uzamasından korkuyorum.Bir an önce verelim bir yere ya da fesih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt