#77 Álvaro Morata

Derbiye zor yetişir. Maalesef rezalet bir dönemdeyiz işler dahada kötüye gidecektir.

Dolunay var demişti Sergenim. Ah ulan ah. Bok vardı bu kadar zorladın şu herifi

Adam bizi Arsenal'e tercih ettiği için neler düşünüyodur acaba.

32 yaşında ileride basıyor, enerjik, teknik falan ya şimdi iyi izleyin Okan Buruk antrenmanları ile kağnıya dönüşüp tekniği bile körelebilir birkaç maça

İnşallah ciddi değildir. Genel olarak ben beğendim. Malesef bizim futbol anlaysimizda forveti yalnizlastirma var. Aynısını icardi de diyordunuz ne yaptı etti diye. Top getiremezsen adam ilerde otlar başka bişey yapamaz

Icardi'nin olayı bambaşka. İlk sezon tek başına şampiyon yaptıktan sonra giderek yokuş aşağı giden bir oyunu vardı ve bunda top gelmemesi %15 etken ise, %85 sahada yürümesinden kaynaklıydı. Tamamen kalitesi ile oynuyordu, fiziken bitik gibiydi.

100 milyon osimhen İ çöp edecek okan morata da nasibini alır lemina yı Mustafa sarp a dönüştürür

32 yaşında ileride basıyor, enerjik, teknik falan ya şimdi iyi izleyin Okan Buruk antrenmanları ile kağnıya dönüşüp tekniği bile körelebilir birkaç maça
Söylemek istemiyorum ama İspanyol oyuncuya baştan beri karşıydım bu adamlar sistem isterler, taktiksel bütünlük ararlar bizdeki gibi kaos futbolu, şişirme top futboluna uygun gibi görünmüyor. Morata nın vücut dili de hoşuma gitmedi ben nereye geldim havasındaydı. Bu transfetin içimizde patlama ihtimali yüksek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam demiştir lan ben nereye geldim diye. Sahadan çekilmeler, az ye ezilmeler. Bu muydu Galatasaray diye içinden geçirmiştir.

Dün sahada akıl koymaya çalışan tek adamdı kendisi. 3. golden sonraki yüz ifadesi beni kırdı. Üzücü. Çok büyük bir değer bu oyuncu. Kırmayalım. Şampiyonluk yolunda çok ihtiyacımız var.

O sprintin yatarı 3 hafta, çok iyi niyet ile mücadele ediyor ama Okan hocanın dan dun futbolunda ayağına top değmeden maçları çok kez bitirir.

iki hafta yok demiş Tüzemen

Sad Season 2 GIF by Friends

Okan Buruk'un elinde Morata'nın Mehmet Batdal'laşmasını hep birlikte izleyeceğiz.

abicim sağlam çık , yetti sakatlık işleri.

o iki hafta tedbir olsun

Bu arada kendisinin 2. Sezonda sakat sakat oynayan İcardi’den daha fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum

İcardi’yi özel yapan özelliklerin önemli kısmı bence Morata’da yok.

3-4 hft. diyorlar.
3 hafta desen Mart ayındaki Alanyaspor deplasmanıyla döner herhalde.

Bu adamı doğru kullanamayacaktı hoca zaten ama sakatlanması kötü oldu.

Geri
Üst Alt