#77 Álvaro Morata

Bence Sallai’ye arkadan faul yapmaması gerektiği öğretilsin, bek yapalım.

Karşısında Yusuf vardı 90 dk bir kez bile dribbling yapmayı denemedi, böyle hücum oyuncusu olmaz.

Bu arada Sallai düz adam Sami moduyla koşu yaptığında arkadan çıkıp, aslında çok işe yarıyor.

Önüne içe kat eden bi kanat oyuncusunun arkasında bek olarak Sallai iş yapar baya.

4-3-1-2 bu kadronun tek çözümü hep dedim.

1. Avrupa'da en başarılı sezonlarımızın sistemi
2. Kadro tıkandığında ligi çözen 2'li forveti en sağlam şekilde işleten sistem (geçiş yeme, takım boyu üzerine etkileri vs)
3. Elde gerçekten efektif kanat yok.
4. Sallai, Cuesta gibi kadronun kalitesinin altında isimleri oynatmak zorunda kalmayacağız.

Kotu transfer. Hem top tutan hem cabuk forvet gerekiyordu. Osimhen gidiyor, icardi donuyor ise Osimhenin boslugunu morata mi giderecek? Bir de Seneye daha da fiziken dusecek

Geçen sene kanat forvet oynamaya uygun adamlarımız vardı 4231 oynuyorduk, ısrarla başka bir şey denemedi.

Bu sene elde rezil bir kanat rotasyonu kaldı totale baktığımızda, Yunusla Barış ilk yarı müthişti onlar sıçtığı an patladık.

Morata ile Osimheni öne atıp arkaya dizmek lazım kalanları
------Morata-Osimhen--------
Sara-----Mertens------Franki
-----Lemina-Torreria----

Mevcut kadro toparlamazsa Morata da sıcar gider..Öyle lemina gibi şak diye ağırlığını koymasını beklemeyin bence ..Barışın Saranin Yunusun acilen toparlaması lazım düzgün futbol icin

Morata duragan oyuncu degil. Bunu kim soyledi? Hizli degil sence hizli mi?. Cok gezip top alis verisinde bulunmasi en buyuk ozelligi. Bu kondisyon gerektirir. Seneye 32-33 yasinda olacak.
Bitirici noktadaki oyuncuların tecrübeli olmasında bir yanlışlık yok. Sezonun tamamını 3 puan parolasıyla yüksek gerilimle oynayan takımların forvetinin tecrübeli olması lehine olur. Morata tabii ki de Osimhen kadar hızlı ve çevik değil. Osimhen gibisi dünyada nadir. Her türlü gittiğinde o eksiklik hissedilecek ama kağıt üzerinde gelen oyunculara da bakıldığında seneye daha çok topa sahip olan bir futbol oynaması gereken bir kadro kalacak elimizde. Oyun değişmek zorunda kalırsa ihtiyaçlar da değişecek.

Topu ileride tutacak bir oyuncu. Hücumda fark yaratması lazım.

çok pişman edecek yorumlarla karşılaşıyorum bu başlıkta

Morata =Dzeko
Dzeko nun şuanki mevcut oyun içindeki görevinden bahsediyorun

Morata =Bağlantı

Her maç gol asist bekleyenler adamı asıp kesmeden önce oyun içindeki görevini bi öğrensin

Tekrar ne zaman oynar acaba? Bu saatden bir 5-6 mac oynarsa bile raziyim

Dün maç sonuna doğru kendini yere bıraktığında Barış gelip buna bir şeyler sallamıştı, ne dediğini merak ettim çünkü pozitif görünmüyordu

4-3-1-2 bu kadronun tek çözümü hep dedim.

1. Avrupa'da en başarılı sezonlarımızın sistemi
2. Kadro tıkandığında ligi çözen 2'li forveti en sağlam şekilde işleten sistem (geçiş yeme, takım boyu üzerine etkileri vs)
3. Elde gerçekten efektif kanat yok.
4. Sallai, Cuesta gibi kadronun kalitesinin altında isimleri oynatmak zorunda kalmayacağız.

Form durumlarını göz etmeden yazıyorum kadroyu

Muslera
Frankowski Sanchez Apokerim Barış/Eren
Sara Torreira Lemina
Yunus
Osimhen Morata

Dün oynasaydı pozisyonlar bulurduk. maalesef sara ve mertens etkisiz kaldı orada.

Geri
Üst Alt