#77 Álvaro Morata

olmuyor abi.

ya tek forvet ya kulübe. ortası yok bu işin.

Adam mevkisinde oynamadı. Değerlendirme yapmak sağlıksız.

Moratayı hafife alan mesajlar görüyorum. Bjk maçında 2 tane sallayınca bu mesajlarınız resmi kanıt olacak

bizim ekipte rakibe kafa tutacek söyle bi topcu yok idi

bu tarz topculardan bulundurmak icab edebilir bazi zaman zarflarinda

Beğenmiyorum hiç bir zaman da beğenmedim,ama istekli ve gerçekten bir şeyler yapmaya çalışıyor,faydalı olacak gibi duruyor..diğer transferlere bakınca moratayi eleştirmek.. belki hedef forvet morata oynasa osimhen serbest olsa sanki daha iyi olur...

Morata cv ve kariyerine sahip bir isimden ne bekleriz gol atsin asist yapsin dripling yapsin oynayarak gelmis bir oyuncu

Ama skor yapacagi bolgelerde okadar acemice hareketler yapiyor ki
Sanki icine kutucu kacmis gibi umarim uyum sorunu yasiyordur ona cok ihtiyacimiz var osimhen uzerindeki skor yukunu almasi lazim

bizim ekipte rakibe kafa tutacek söyle bi topcu yok idi

bu tarz topculardan bulundurmak icab edebilir bazi zaman zarflarinda

Bu konuda dünyanın en pısırık takımı olabiliriz.Sevemiyorum abi böyle takımı ve oyuncuları.Yetersiz olabilirsin kötüde oynayabilirsin.Ama sahada hırs yoksa hakkını aramıyorsan umrumda olmaz.

Morataya gelirsek sistem yerleşim herşey tammada arkadaş bu kadar para veriyoruz birşeylerde görmek lazım,
bu takım eldeki oyuncuları verimli kullanmak için üçlü oynamak zorunda.Frank,morata, orta sahadaki tor ve saradanda iyi performans almak için bunu yapmak zorundayız.
Dörtlü savunma ve çift forvet için ne sağ bek var ne orta saha..Tor ve sara ikilisi dörtlüde çift orta saha uyumsuz ve yetersiz.
Bizim 3-4-1-2 yi yerleştirmemiz lazım.
Sanchez-lemina-apo
Frank-tore-sara-barış
Yunus-morata-osimen

1741805953893.webp

son mac da bazi onemli detaylar da yer aldi. derine inip top alip hemen lucasa vermesi onunda baris'a atmasiyla gol geldi .
bu tur derine indigi bir kac kiymetli aksiyonlarini derbi maclarda da yapmasini bekliyorum .

saygi ve selamlar .

Osi'nin gölgesinde kalmaman için zaten Mbappe, Haaland, Kane falan olacaksın ya da İcardi gibi doğuştan bir süperstar.

Ne olursa olsun ilk 11 adamı vazgeçmem

Geri
Üst Alt