#77 Álvaro Morata

Geldiği günden beridir medyada inanılmaz bir alttan alma ve gereksiz bir algı var. Sürekli Morata'nın tutmadığı ve başarısız bir transfer olduğu konuşuluyor. Ben kendisini çok beğeniyorum. Hem karakter olarak hem de oyun zekâsı olarak takımımıza katkı veriyor. Uygun şartlarla bonservisini almak gerekiyor.

Osi'den dolayı kendini takımda yer edinmek adına kanıtlama fırsatı bulamıyor. Yüzünden de bu kırıklık belli gibi. Tek istediği güven ortamı ve daimi oynamak olacaktır. Gelirken nasıl geldiği önemli, gelecek senenin forveti ise fazla konuşmaya gerek yok. Osi ayrılığı ihtimali dahilinde yedek bakılması gerekecek. Kalite konusuna kimse giremez sanıyorum ki. Konu alacağı rol ve kadrodaki yeri.
+

İlk başlarda çıkılması gerektiğini düşünüyordum. Dünkü kadroyu(!) oynatmak istemesi bile devamı için beni umutlandırdı. Nötr olan pozisyonum pozitife kaymış durumda.

Bu adamı listeye yazmayı veya sahneye çağırmayı unuttularsa eğer çok büyük utanç kaynağı olur.

Derhal sorumluları ifşa edilmelidir. Görevliyse görevinden kovulmalıdır.

Vardır bi elzem durum unutulma durumunu da beceremezler o kadar da değildir

Bu adamı listeye yazmayı veya sahneye çağırmayı unuttularsa eğer çok büyük utanç kaynağı olur.

Derhal sorumluları ifşa edilmelidir. Görevliyse görevinden kovulmalıdır.
sanmam ya başta futbolcular araya girerdi alkolik bi durum rahatsızlık olmuştur

Çocuğu rahatsızlanmış, geçmiş olsun diyelim.

Şans da yok anasını satayım adamda ama yani bir adını falan anmak da zor değil daha da olmaz bu adam burda

İspanya Milli Takımı’nın UEFA Nations League final fazı için aday kadrosu açıklandı.

Alvaro Morata da kadroda.

Elde tek İcardi kaldı, sanırım gidiyor.

Geri
Üst Alt