#77 Álvaro Morata

Takım için çok da elzem bir oyuncu değil bence. Kalsa da sorun yok, gitse de sorun yok.
Osimhen'in kaldığı bir senaryoda gerekli değildi ama gidiyorsa aşırı gerekli bence. O seviyelerde oyuncu bulmak kolay değil, ayrıca icardi nasıl dönecek o da büyük muamma!

Ayrıca adam 2026 dünya kupasında kadrodaki yerini koruyabilmek için dahada motive olacaktır önümüzdeki sezon.

Pixel 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca söylenenleri doğruladı maalesef. Ha çözülebilir mi çözülür de yazın gitmek ister muhtemelen
Oyuncularla tartıştı demedi, çocukları korkunca alıp gitti dedi.

Çoğu kişi de çocuğu rahatsız olduğunda gider ben büyütülecek bir şey görmüyorum. Mertens mevzusunu @Onur Bakır iyi hatırlattı, onların korktuğu anları da net hatırlıyorum.

Böyle klavye başından küçümsenecek bir durum değil bu. Neyse zamanla anlarız durumun şiddetini ben büyütülecek bir durum görmedim.

Oyuncularla tartıştı demedi, çocukları korkunca alıp gitti dedi.

Çoğu kişi de çocuğu rahatsız olduğunda gider ben büyütülecek bir şey görmüyorum. Mertens mevzusunu @Onur Bakır iyi hatırlattı, onların korktuğu anları da net hatırlıyorum.

Böyle klavye başından küçümsenecek bir durum değil bu. Neyse zamanla anlarız durumun şiddetini ben büyütülecek bir durum görmedim.
Umarım hafif bir şeydir öyle. Ama bizim kutlama günü hiç anmamız sorun. Morata Osi kalmaz ise kesinlikle kalması gereken bir isim üstelik gerçekten safi kalite herif ya

Umarım hafif bir şeydir öyle. Ama bizim kutlama günü hiç anmamız sorun. Morata Osi kalmaz ise kesinlikle kalması gereken bir isim üstelik gerçekten safi kalite herif ya
Valla rezalet bir organizasyondu onu yapan yönetim ismini anmayın da der. Hocanın ne istediği önemli burada.

1748367985819.webp

Oyuncu’yu suclamaktan vaz gecin bence

Adamin tabiki cocuklari herseyden önemli

Her cocuk ciro gibi veya salvador gibi ortama ayak uyduramaz

Anlayisla karsilamak lazim ama cözülmeyecek bir problem degil

Morata'nın geçmişte yaşadığı depresif dönemleri var. Ailevi mevzulardan kaynaklı sanırım. İşin içinde çocuk olunca hoş görmek lazım.

Yönetim bu tür kutlama, organizasyonlarda torpilli davarları futbolcuların yanına sokmaktan vazgeçmeli. Korkar bırak çocuğu kocaman adam bile korkar. geçen sene Nelsson un ailesine de yapıldı.

kutlamalara aile getirme işi = doğru değil bence.

bir kere kutlama sahada olmalı. kupa sahada kalkmalı.

topçular da podyuma formalarıyla çıkmalı tertemiz.

şarkı işine de son verilmeli.

aileler ile ayrıca gs adası gibi bir yerde, basına kısıtlamalı, elit bir organizasyon yapılır.

bu kutlama işlerinin bu anlamda biraz boku çıktı bence.

Bayağı iyi yav bu arada.
Hühehlehübele diye bağıran cırtlak sesli kadın yok. Her sene mal mal konuşan hopdedik yok.
Yaw ben organizasyon programına bakmadım, ama kutlama dediğin takım ve taraftarı birleştirir, oraya giden taraftar takımdan çok saçma sapan şeyler yaşadı. Fiyasko yapan kısım burası bana göre.

Tüm eğlence boyunca biraları içip içip, günün sonunda hesabı kitleyen arkadaş gibiydi. hoş olmadı biz bunu unutmayız

Geri
Üst Alt