Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
daha yeni mi ayıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ulanKardeş 3 milyonu bırak git
Osimhen'in kaldığı bir senaryoda gerekli değildi ama gidiyorsa aşırı gerekli bence. O seviyelerde oyuncu bulmak kolay değil, ayrıca icardi nasıl dönecek o da büyük muamma!Takım için çok da elzem bir oyuncu değil bence. Kalsa da sorun yok, gitse de sorun yok.
Trip atıyor, milletle kapışıyor, gitmek istiyorsa parayı bıraksın kötü mü dedim.Niye ulan
Yeter herkese git git git
Kimi alıcak Dursunla Mehmet de herkese git diyorsun
Olayı net bilmiyoruz cuma maçı bekleyelimTrip atıyor, milletle kapışıyor, gitmek istiyorsa parayı bıraksın kötü mü dedim.
6 kağıt kiralamaya saydık zaten
Okan hoca söylenenleri doğruladı maalesef. Ha çözülebilir mi çözülür de yazın gitmek ister muhtemelenOlayı net bilmiyoruz cuma maçı bekleyelim
Oyuncularla tartıştı demedi, çocukları korkunca alıp gitti dedi.Okan hoca söylenenleri doğruladı maalesef. Ha çözülebilir mi çözülür de yazın gitmek ister muhtemelen
Umarım hafif bir şeydir öyle. Ama bizim kutlama günü hiç anmamız sorun. Morata Osi kalmaz ise kesinlikle kalması gereken bir isim üstelik gerçekten safi kalite herif yaOyuncularla tartıştı demedi, çocukları korkunca alıp gitti dedi.
Çoğu kişi de çocuğu rahatsız olduğunda gider ben büyütülecek bir şey görmüyorum. Mertens mevzusunu @Onur Bakır iyi hatırlattı, onların korktuğu anları da net hatırlıyorum.
Böyle klavye başından küçümsenecek bir durum değil bu. Neyse zamanla anlarız durumun şiddetini ben büyütülecek bir durum görmedim.
Valla rezalet bir organizasyondu onu yapan yönetim ismini anmayın da der. Hocanın ne istediği önemli burada.Umarım hafif bir şeydir öyle. Ama bizim kutlama günü hiç anmamız sorun. Morata Osi kalmaz ise kesinlikle kalması gereken bir isim üstelik gerçekten safi kalite herif ya
Sampiyonluk kutlaması boyle olur, sunuculugunu Morata tek basina yapmis.
Sampiyonluk kutlaması boyle olur, sunuculugunu Morata tek basina yapmis.
Yaw ben organizasyon programına bakmadım, ama kutlama dediğin takım ve taraftarı birleştirir, oraya giden taraftar takımdan çok saçma sapan şeyler yaşadı. Fiyasko yapan kısım burası bana göre.Bayağı iyi yav bu arada.
Hühehlehübele diye bağıran cırtlak sesli kadın yok. Her sene mal mal konuşan hopdedik yok.